ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το GNOME Music 3.12 Beta 2 με μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις...

Κυκλοφόρησε το GNOME Music 3.12 Beta 2 με μικρές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων

GNOME-Music-3-12-Beta-2-Arrives-with-Minor-Improvements-and-Bugfixes

Η δεύτερη έκδοση Beta της επερχόμενης μουσικής εφαρμογής GNOME 3.12, η οποίο θα αποτελέσει μέρος του επικείμενου GNOME 3.12 desktop, είναι διαθέσιμη προς λήψη και έλεγχο.

Η νέα έκδοση εισάγει μια αρχική υποδομή βοήθειας, εξάγει περισσότερες πληροφορίες αν ένα συγκεκριμένο τραγούδι δεν μπορεί να παίξει και αποθηκεύει τα τελευταία 10 τραγούδια που έπαιξαν.

Αρκετές άλλες μικρές βελτιώσεις έχουν προστεθεί σε αυτή την έκδοση και έχουν καθοριστεί διάφορα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου και της αφαίρεσης του “Now Playing” από το μενού εφαρμογών, τα τραγούδια δεν παίζουν πλέον όταν είναι σε παύση και το τρέχον κομμάτι τώρα ξαναρχίζει όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Προηγούμενο.

Επιπλέον, η εφαρμογή δεν διακόπτεται όταν προσπαθεί να παίξει ένα αρχείο με παράξενο κωδικοποιημένο όνομα, επιλέγοντας όλα τα άλμπουμ είναι πλέον μια ορατή λειτουργία και η θέση της μπάρας κύλισης είναι τώρα στο τρέχον τραγούδι κάθε φορά που ένα κομμάτι αλλάζει.

Αρκετές γλώσσες έχουν ενημερωθεί στο GNOME 3.12 Music Beta 2, συμπεριλαμβανομένου των Ισπανικών, Ιταλικών, του Τατζικιστάν, Νορβηγικά, Τσεχικά, Εβραϊκά, Πορτογαλικά Βραζιλιάνικα, Κινέζικα, της Ουγγαρίας, της Λιθουανίας και της Φινλανδίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS