ΑρχικήinetHubic: Υπηρεσία cloud από την Ευρώπη, εκτός ελέγχου NSA και με πολύ...

Hubic: Υπηρεσία cloud από την Ευρώπη, εκτός ελέγχου NSA και με πολύ χαμηλό κόστος

hubicΕάν θέλετε μία υπηρεσία cloud η οποία δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ, και επομένως δεν υπόκειται στους νόμους της χώρας και στον έλεγχο της NSA, τότε η Hubic που εδρεύει στην Γαλλία είναι μάλλον αυτό που ζητούσατε.

Όπως σημειώνουν οι Γάλλοι, οι χρήστες μπορούν να είναι πιο ήσυχοι, αφού η υπηρεσία τους δεν εμπίπτει στη αρμοδιότητα των Αρχών των ΗΠΑ, και προστατεύεται από τους πιο ισχυρούς νόμους περί ιδιωτικότητας που ισχύουν στην Γαλλία.

Εκτός από το θέμα της μεγαλύτερης προστασίας των δεδομένων που αποθηκεύονται, οι Γάλλοι της Hubic έχουν και πολύ ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική.

Κάθε χρήστης έχει 25GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, ενώ οι χρεώσεις ξεκινούν από 1 ευρώ το μήνα για 100GB και για όποιον θέλει 10TB η χρέωση είναι μόλις 10 ευρώ το μήνα.

Συγκριτικά, τα 100GB στο OneDrive, πρώην SkyDrive, κοστίζουν 3 ευρώ το μήνα, ενώ στο DropBox 7,5 ευρώ το μήνα. Όσον αφορά στο μεγάλο πακέτο των 10ΤΒ, μόνο η υπηρεσία τής Google έχει κάτι αντίστοιχο στο Drive, χρεώνοντας για τα 8TB που προσφέρει 290 ευρώ το μήνα.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS