ΑρχικήsecurityΟι RedHack ισχυρίζονται ότι υπέκλεψαν στοιχεία της ΜΙΤ!

Οι RedHack ισχυρίζονται ότι υπέκλεψαν στοιχεία της ΜΙΤ!

mitlogo

Όπως διαβάζουμε στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του http://keplh.blogspot.gr/, το γνωστό και ιδιαίτερα “επιθετικό” hacking group RedHack υπέκλεψε στοιχεία της γνωστής ΜΙΤ, γνωστής και μη εξαιρετέας Τούρκικης μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Όπως αναφέρει το blog keplh, η τουρκική χακτιβιστική ομάδα RedHack ισχυρίζεται ότι παραβίασε τα συστήματα της τουρκικής TTNET ISP ( www.ttnet.com.tr ) , της Vodafone και της κορυφαίας τουρκικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας TurckCell ( turkcell.com.tr ).

Οι hackers ισχυρίστηκαν ότι έχουν παραβιαστεί εκατομμύρια αρχείων από τους εξυπηρετητές των εταιρειών. Όπως αναφέρουν στην δήλωσή τους:
“Αν είμαστε σε θέση να φθάσουμε σε αυτές τις πληροφορίες από τα συστήματά τους, με τους περιορισμένους πόρους μας, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει μία ξένη υπηρεσία πληροφοριών. Αυτές οι εταιρείες έχουν το 90% των στοιχείων του πληθυσμού στα συστήματα τους και δεν μπορούν να τους προστατεύσουν . ” 
[wdca_ad id=”73118″ ]
Η διαρροή περιέχει πληροφορίες όπως ονόματα, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις, διευθύνσεις email και άλλες πληροφορίες, των μελών Υπουργείων , της ΜΙΤ, και της Διεύθυνσης Ασφαλείας.
Δείτε τις πληροφορίες που διέρευσαν [εδώ]
Η συντακτική ομάδα του SecNews ευχαριστεί το blog Κέντρο Πληροφοριών (keplh.blogspot.gr) για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS