ΑρχικήinetΟ λογαριασμός Twitter των RedHack αποκλείστηκε στην Τουρκία

Ο λογαριασμός Twitter των RedHack αποκλείστηκε στην Τουρκία

RedHack-TwitterΈνα μήνα μετά την απροειδοποίητη αναστολή του λογαριασμού Twitter @TheRedHack, ο ίδιος λογαριασμός αποκλείεται για άλλη μια φορά, αλλά μόνο στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την ομάδα hackingRedHack, ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στους χρήστες από την Τουρκία, λόγω της απόφασης των τούρκικων δικαστηρίων. Η ομάδα στοχοποιήθηκε επειδή, δημοσίευε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν κλέψει από τον πρώην υπουργό εσωτερικών Muammer Güler, ο οποίος παραιτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μετά το σκάνδαλο δωροδοκίας όπου εμπλέκεται και ο γιός του.

Όπως αναφέρουν οι RedHack, το Twitterέχει αποδειχθεί ότι συνεργάζεται με τον φασισμό της Τουρκίας. Αν η ελευθερία του λόγου είναι η βασική τους προτεραιότητα, τότε ο καθένας θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να μιλά και να διαμαρτύρεται για τις αδικίες σε όλο τον κόσμο.

Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, το κοινωνικό δίκτυο επανέφερε το λογαριασμό μετά την αφαίρεση ενός μέρους του περιεχομένου που αναφέρεται στην δικαστική απόφαση. Τώρα, είναι ασαφές αν η ίδια μέθοδος θα λειτουργήσει και πάλι.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS