ΑρχικήinetKaspersky: "Υπάρχει ακόμη ζωή μετά το θάνατο των Windows XP"

Kaspersky: “Υπάρχει ακόμη ζωή μετά το θάνατο των Windows XP”

Kaspersky-There-s-Still-Life-After-Windows-XP-s-End-of-Support-419673-2

H εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στα Windows XP, για τουλάχιστον δύο χρόνια

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Kaspersky, …η ζωή συνεχίζεται μετά το τέλος της υποστήριξης των Windows ΧP, καθώς πολλές εταιρείες θα συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη για το 12χρονο λειτουργικό, για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

“Στοιχηματίζουμε ότι οι χρήστες σε όλο τον κόσμο θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το αγαπημένο τους λειτουργικό μετά την λήξη της υποστήριξης του. Όχι μόνο λόγο της χρησιμότητάς του, αλλά και λόγω συνήθειας. Έχουν περάσει 12 χρόνια από την παρουσίασή του στο κοινό και πολλοί χρήστες έχουν συνηθίσει τον ήχο εκκίνησης του συστήματος, το προκαθορισμένο screensaver, και το τεράστιο κουμπί της «Έναρξης». Ακόμη και εγώ χρησιμοποιώ τα Windows XP στον υπολογιστή του σπιτιού μου” εξηγεί ο Rodion Nagornov της Kaspersky.

Η Kaspersky είναι μια από τις εταιρείες που θα συνεχίσει να παρέχει ενημερώσεις για τα Windows XP μετά τη συνταξιοδότησή τους, και οι χρήστες που τρέχουν το λογισμικό ασφαλείας της εταιρείας θα παραμείνουν προστατευμένοι για τουλάχιστον 24 μήνες ακόμη.

“Για να ηρεμήσουμε τους χρήστες των Windows XP, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση. Θα υπάρξει υποστήριξη! Οι τρέχουσες εκδόσεις των προϊόντων μας και τουλάχιστον οι δύο επόμενες γενιές θα μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν σωστά στην πλατφόρμα των XP”, πρόσθεσε o Nagornov.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS