ΑρχικήinetIDC CIO Summit 2014, Βιέννη

IDC CIO Summit 2014, Βιέννη

1

Αθήνα/Βιέννη, 3 Δεκεμβρίου 2013 – Στις 10 και 11 Απριλίου 2014 κα βρεθούν στην Βιέννη κορυφαίοι επαγγελματίες από το χώρο της τεχνολογίας στο αναγνωρισμένο CIO Summit το οποίο διοργανώνει η διεθνής εταιρεία ερευνών αγοράς και συμβουλευτικών υπηρεσιών IDC . Η εκδήλωση προσφέρει στους CIOs την ευκαιρία να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την πληροφορική – από τρέχοντα ζητήματα στρατηγικής μέχρι το όραμα για το μέλλον . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ritz – Carlton στη Βιέννη. Το πρόγραμμα του CIO Summit 2014 δίνει επίσης έμφαση σε επιχειρηματικά θέματα , όπως η πληροφορική ως μέσο δημιουργίας εσόδων , επιλογής και ανάπτυξη μελλοντικών ηγετών, καθώς και δημιουργία αποτελεσματικών σχέσεων εμπιστοσύνης με άλλους CxOs . Κατά την διάρκεια των δύο ημερών θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις σχετικά με την πρόοδο των τεχνολογιών 3rd Platform, που αποτελείται από cloud computing , mobility, big data και social media. «To CIO Summit δίνει τη δυνατότητα στους ηγέτες πληροφορικής να συζητήσουν το μέλλον του κλάδου τους, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εξετάσουν τις προκλήσεις της τεχνολογίας», λέει ο Jan Široký , regional director, IDC Central & Eastern Europe. «Εκτός από την επιχειρησιακή και τεχνολογική πλευρά , οι συμμετέχοντες κα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν και με άλλους συναδέλφους του κλάδου τους από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.» Το CIO Summit θα υποδεχθεί εξέχοντες ομιλητές , όπως τον Alexander Bard , Σουηδό φιλόσοφο και πολιτικό ακτιβιστή, και τον Mark Gallagher, Formula 1 Executive και πρώην Διευθύνων Σύμβουλο της Cosworth. To CIO Summit θα είναι άκρως διαδραστικό, βασισμένο στη μορφή πάνελ. Tα πάνελς θα προεδρεύονται από τους CIOs των εταιρειών ΙΚΕΑ, Danone, ΟMV, Orange, Porsche, και SaxoBank, καθώς και από άλλες κορυφαίες εταιρείες. Συντονιστές των συζητήσεων θα είναι κορυφαίοι αναλυτές και στελέχη της IDC.

Τι δήλωσαν συμμετέχοντες στο CIO Summit 2013
Εξαίσια εκδήλωση – εξαιρετικό πάνελ, cross-industry και cross-regional ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, top star ομιλητής!” – Bernd Datler, ASFINAG Maut Service, Αυστρία “Ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα δημιουργήθηκε. Μου άρεσε η ποικιλία των παρουσιάσεων και των συζητήσεων που κάλυπταν, σε αρκετές περιπτώσεις, μη-τεχνολογικούς τομείς. Πολλοί παρουσιαστές πέτυχαν την κινητοποίηση του κοινού.” – Pal Kerekfy, Deloitte Central Europe “To CIO Summit ήταν μια καλή ευκαιρία να διευρύνω το επαγγελματικό μου δίκτυο. Σημαντική ανταλλαγή ιδεών. Ευχαριστώ τους ομιλητές που μοιράστηκαν τόσα στοιχεία!” – Tina Berezhnaya, Russia Today Television
Σχετικά με την IDC.

H International Data Corporation (IDC) είναι ο κορυφαίος, παγκοσμίως, πάροχος εμπορικής πληροφόρησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκδηλώσεων για τις αγορές της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας. Η IDC βοηθά τους επαγγελματίες της πληροφορική, τα στελέχη επιχειρήσεων και τους επενδυτές να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει των δεδομένων, σε σχέση με τις αγορές και την επιχειρηματική τους στρατηγική. Περισσότεροι από 1.000 αναλυτές της IDC παρέχουν -παγκόσμια, περιφερειακά και τοπικά- την τεχνογνωσία τους για την τεχνολογία, τις ευκαιρίες και τις τάσεις της βιομηχανίας σε περισσότερες από 110 χώρες. Για περισσότερα από 49 έτη, θ IDC παρέχει στρατηγική καθοδήγηση, ώστε να βοήθα τους πελάτες της να κατακτούν τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Η IDC είναι θυγατρική της IDG, ηγέτιδας παγκοσμίως στα τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης, την έρευνα και τις εκδηλώσεις. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την IDC στο www.idc.com.

Υπεύθυνος Τύπου:
Vladimir Tax
Marketing Manager, IDC CEMA
Phone: +420221423234
E-mail: vtax@idc.com

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS