ΑρχικήinetΠαιδί-Θαύμα ετοιμάζει το ελληνικό facebook

Παιδί-Θαύμα ετοιμάζει το ελληνικό facebook

παιδι-θαυμα«Tech is game» (η τεχνολογία είναι παιχνίδι), ειδικά όταν βρίσκεται στα χέρια κάποιων χαρισματικών ανθρώπων οι οποίοι από παιδιά έχον την ικανότητα να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους γκουρού της πληροφορικής.

Όπως ο Νίκος Αδάμ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών έχει ήδη τη δική του ιστοσελίδα υψηλής τεχνολογίας με αυτό το όνομα (thechisgame.com), έχει αναπτύξει δικές του πολύπλοκες εφαρμογές για ηλεκτρονικά παιχνίδια και για προστασία από χάκερ ενώ ολοκληρώνει τις επόμενες μέρες το «ελληνικό Facebook».

Ο 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου γοήτευσε ανθρώπους της google και άφησε με ανοιχτό το στόμα περίπου 600 λάτρεις της τεχνολογίας που παρακολούθησαν πρόσφατα την παρουσίαση του, στο πλαίσιο του φεστιβαλ των προγραμματιστών του πολυεθνικού κολοσσού που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Με αξιοζήλευτη ωριμότητα για την ηλικία του, ο Νίκος δεν «τυφλώνεται» από τα φλας της ξαφνικής δημοσιότητας και δεν πετάει στα σύννεφα.

«Είμαι μαθητής, κοιτάω τις υποχρεώσεις μου και στις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτό που μου αρέσει. Δεν ξέρω με τι θα ασχοληθώ μετά το σχολείο, αλλά μάλλον θα είναι κάτι που θα έχει σχέση με υπολογιστές, λέει.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αναδημοσίευση από: enikos.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS