ΑρχικήinetΠα-τέρας ανέβασε φωτογραφία της κόρης του στο Facbook και μετά την πυροβόλησε

Πα-τέρας ανέβασε φωτογραφία της κόρης του στο Facbook και μετά την πυροβόλησε

Ένα από τα τελευταία πράγματα που έκανε η 19 μηνών Mia McKoy-Phanthavongsa ήταν να χαμογελάσει σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook. Αμέσως μετά ο πατέρας της, ο 22 χρονος Merrick McKoy, την πυροβόλησε και μετά έστρεψε την κάνη στον εαυτό του. «Σου είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, lol νόμιζες ότι αστειευόμουν τώρα n Mia και γώ φεύγουμε από εδώ» , έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο λίγο πριν από τη δολοφονία.

I told u I can’t live without u lol u thought I was joking now me n Mia out this b*tch

mckoy

Η δημοσίευση του McKoy στο Facebook το πρωί της Δευτέρας έγινε μετά την παραβίαση ενός διατάγματος που του απαγόρευε να πλησιάσει τη μητέρα του κοριτσιού, 21 χρονών Kimphone Phanthavongsa. Αφού εμφανίστηκε στο διαμέρισμα της Phanthavongsa κρατώντας ένα όπλο, η μητέρα άρχισε να τρέχει, προς το σπίτι ενός γείτονα, ζητώντας βοήθεια. Ειδοποίησαν τις Αρχές έφτασαν, που έφτασαν λίγο αργότερα, αλλά McKoy πρόλαβε να βγάλει μια φωτογραφία με την κόρη του και στη συνέχεια την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ο McKoy προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε. Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει τίποτα ακόμα για την κατάστασή του, αν και ένα μέλος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι είναι στο νοσοκομείο και υποστηρίζεται μηχανικά, όπως αναφέρει η Daily Dot.

Η δεύτερη δημοσίευση του McKoy πριν αυτό-πυροβοληθεί αναφέρει: » Μην με κρίνετε δεν είχα άλλη επιλογή». » Ima miss stall lol.»

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS