Αρχικήinvestigations Επιβεβαίωση του SecNews σχετικά με τους TetovaHackersGroup. Άμεση η αντίδραση της...

[ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ] Επιβεβαίωση του SecNews σχετικά με τους TetovaHackersGroup. Άμεση η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ

tetovahackers

Πλήρη επιβεβαίωση του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ρεπορτάζ του SecNews αναφορικά με στοχοποίηση της ΕΛ.ΑΣ απο ομάδα Αλβανών χακερ-ηλεκτρονικών εγκληματιών, τους Tetova Hackers Group.

Το SecNews σε πανελλήνια αποκλειστικότητα είχε εντοπίσει μέσω διαδικτυακής έρευνας Αλβανοσκοπιανούς χάκερ που είχαν στοχοποιήσει μεταξύ άλλων την Ελληνική Αστυνομία. Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε [εδώ] καθώς και πως το SecNews έφτασε στα ίχνη των μελών της “ηλεκτρονικής” συμμορίας.

Η ΕΛ.ΑΣ επιδεικνύοντας εξαιρετικά ταχύτατα αντανακλαστικά προέβει πιθανολογούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διερεύνηση των απειλών που εξαπέλυαν οι Αλβανοί χάκερς

Αυτή την στιγμή τα προφίλ των χάκερς στο Facebook είναι εκτός λειτουργίας όπως μπορείτε να δείτε [εδώ] και [εδώ], πιθανόν ως αποτέλεσμα έρευνας των αρχών σχετικά με τις ηλεκτρονικές απειλές περί επιθέσεων.

Το SecNews ευχαριστεί τους ειδικούς ασφάλειας-ερευνητές (δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν τα ονόματά τους) που συνέδραμαν με τις γνώσεις τους για το ρεπορτάζ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS