ΑρχικήinetFacebook: Ειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα μήνυμα τους πρόκειται να καταλήξει στα...

Facebook: Ειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα μήνυμα τους πρόκειται να καταλήξει στα «Άλλα» μηνύματα

Σε μία μικρή, όμως πολύ σημαντική, αλλαγή προχώρησε το Facebook, ειδοποιώντας το χρήστη κατά την αποστολή ενός μηνύματος σε χρήστη με τον οποίο δεν είναι φίλοι, πως το μήνυμα του θα παραδοθεί στο φάκελο «Άλλα» και όχι στα «Εισερχόμενα».

Facebook: Ειδοποιεί τους χρήστες όταν ένα μήνυμα τους πρόκειται να καταλήξει στα «Άλλα» μηνύματαΑν και ο φάκελος «Άλλα» στα Facebook μηνύματα έχει κάνει εδώ και καιρό την εμφάνιση του, αρκετοί χρήστες δε γνωρίζουν ακόμη την ύπαρξη του και αγνοούν τυχόν μηνύματα τα οποία βρίσκονται σε αυτόν. Για την ενημέρωση σου, ο φάκελος «Άλλα» χρησιμοποιείται για αποθήκευση μηνυμάτων τα οποία λαμβάνονται από χρήστες με τους οποίους δεν είσαι φίλος.

 

Πηγή: socialmedialife.gr

📧
Εγγραφείτε στο Newsletter του SecNews

Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο Inbox σας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FOLLOW US

📧
Newsletter SecNews
Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο inbox σας.

LIVE NEWS