ΑρχικήsecurityAscenz Marorka: Λαμβάνει έγκριση τύπου κυβερνοασφάλειας

Ascenz Marorka: Λαμβάνει έγκριση τύπου κυβερνοασφάλειας

Η Ascenz Marorka, μια ναυτιλιακή εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο GTT, έλαβε έγκριση για την κυβερνοασφάλεια των ψηφιακών λύσεών της από την Bureau Veritas.

Ascenz Marorka κυβερνοασφάλεια

Η πιστοποίηση τύπου αναδεικνύει την ικανότητα των λύσεων της Ascenz Marorka να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της κυβερνοασφάλειας στο ναυτιλιακό τομέα με αντοχή και αξιοπιστία. Τα οφέλη που προκύπτουν από την ισχυρή προστασία των υπολογιστικών τους συστημάτων, την κρυπτογράφηση των δεδομένων και τη δυνατότητα απομόνωσης των δικτύων είναι μερικά παραδείγματα εγκεκριμένων λειτουργιών.

Η εν λόγω έγκριση αποδεικνύει την αφοσίωση της Ascenz Marorka στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος και τη διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα: Google: Δημιούργησε επίσημα κέντρο κυβερνοασφάλειας στην Ιαπωνία

Το χαρτοφυλάκιο της Ascenz Marorka περιλαμβάνει λύσεις για τη διαχείριση φορτίου LNG, την ηλεκτρονική παρακολούθηση καυσίμων, τη διαχείριση απόδοσης σκαφών, την παρακολούθηση εκπομπών, τις λειτουργικές και ρυθμιστικές αναφορές, καθώς και τη δρομολόγηση καιρού.

Ascenz Marorka ναυτιλιακή εταιρεία

Η πιστοποίηση που απέκτησε η ναυτιλιακή εταιρεία, καλύπτει τις απαιτήσεις που σχετίζονται με τις εφαρμογές της Ascenz Marorka, οι οποίες περιλαμβάνονται στους “NR467 του Bureau Veritas για την ταξινόμηση των πλοίων από χάλυβα”, “NR659 του Bureau Veritas για την κυβερνοασφάλεια ή την ταξινόμηση των θαλάσσιων μονάδων” και “IACS UR E27 Rev.1 (Σεπτέμβριος 2023) για την ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο των on-board συστημάτων και εξοπλισμού».

Πηγή: marinelink

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS