ΑρχικήgamingCrumbling: Αναβιώστε την παιδική σας ηλικία μέσω Quest και PC VR!

Crumbling: Αναβιώστε την παιδική σας ηλικία μέσω Quest και PC VR!

Το Crumbling σκοπεύει να αναβιώσει την παιδική σας ηλικίας, όταν παίζατε με φιγούρες δράσης, μέσω VR Roguelike παιχνιδιού με στοιχεία hack ‘n’ slash. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Quest και το PC VR την επόμενη εβδομάδα.

Crumbling

Δημιουργημένο από τον Γερμανό προγραμματιστή Ole Jürgensen, το παιχνίδι Crumbling σας τοποθετεί σε διοράματα παιχνιδιών με θέα σε τρίτο πρόσωπο, όπου αποκρούετε ορδές πλαστικών τεράτων. Με έναν μοναδικό έλεγχο δράσης, σκοπός σας είναι να πολεμήσετε την Böse Corp, μια σκιερή εταιρεία της Toying Corporation. Αυτή η ιστορία, που παρουσιάζεται σαν ένα κινούμενο κόμικ, αντλεί έμπνευση από τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε το Σάββατο το πρωί, σύμφωνα με τον Ole Jürgensen.

Δείτε επίσης: Το Steam δεν υποστηρίζει πλέον επίσημα τα Windows 7, 8 και 8.1

Το Crumbling ανήκει σε μια αυξανόμενη λίστα VR roguelikes και παρόλο που το τρέιλερ δεν παρέχει ξεκάθαρη εικόνα, ο Ole Jürgensen επιβεβαιώνει ότι “θα μαθαίνετε από κάθε ήττα να επιστρέφετε πιο δυνατοί από ποτέ”. Μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση μέσω Quest ή Steam.

Παρακάτω παρουσιάζεται μια πλήρης περιγραφή του παιχνιδιού:

Αξιολογείστε τον χαρακτήρα σας, κρατώντας το ένα χέρι σας σαν μια φιγούρα δράσης. Μετακινήστε τον ήρωά σας μέσα από υπέροχα κατασκευασμένα διοράματα παιχνιδιών και αντιμετωπίστε μια στρατιά από πλαστικά τέρατα σε μια συναρπαστική μάχη hack ‘n’ slash. Αυτή είναι μια δοκιμασία δεξιοτήτων και συγχρονισμού, καθώς αποφεύγετε, αντιμετωπίζετε και ανατρέπετε τον δρόμο σας προς το επόμενο αφεντικό! Ανοίξτε ένα κινούμενο κόμικ και ανακαλύψτε την ιστορία του κυρίου και της κυρίας Crumble, των δημιουργών των μαγικών φιγούρων δράσης “Crumbling”. Θα καταφέρει αυτό το γλυκό ζευγάρι και οι δημιουργίες τους να νικήσουν την άθλια εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Böse Corp;

Διαβάστε ακόμη: Το Steam Link μπορεί πλέον να μεταδίδει ασύρματα παιχνίδια VR στα Meta Quest

Το Crumbling θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για την πλατφόρμα Meta Quest και το SteamVR, ενώ η έκδοση για το Pico θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Πηγή: uploadvr.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS