ΑρχικήReviewsΑναλυτική Επισκόπηση της Κάρτας Γραφικών AMD RX 7600 XT

Αναλυτική Επισκόπηση της Κάρτας Γραφικών AMD RX 7600 XT

Η RX 7600 XT της AMD συναρπάζει τους gamers με ομαλότητα, επιδόσεις υψηλού επιπέδου και εκπληκτική ευκρίνεια.

Η RX 7600 XT της AMD συναρπάζει τους gamers με ομαλότητα, επιδόσεις υψηλού επιπέδου και εκπληκτική ευκρίνεια.

Η AMD ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Radeon RX 7600 XT στη φετινή CES 2024. Η νέα κάρτα γραφικών διαθέτει 16GB VRAM, 190W TGP, ταχύτητα ρολογιού παιχνιδιού 2.47GHz και ταχύτητα ρολογιού επιτάχυνσης 2.76GHz. Ο επίσημος λανσαρισμός της RX 7600 XT έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου 2024 με αρχική τιμή $329. Λόγω της απουσίας κάρτας αναφοράς, οι καταναλωτές θα πρέπει να την προμηθευτούν από λιανοπωλητή τρίτου.

Η AMD παρουσίασε τη Radeon RX 7600 XT στη CES 2024, προσφέροντας μια οικονομική λύση για χρήστες που επιθυμούν υψηλή απόδοση στη μεσαία κατηγορία. Στοχεύει στην ανάλυση “1080p και πέρα” με αρχική τιμή κάτω από $350. Αν και η AMD ανακοινώνει την SEP των $329, η έλλειψη κάρτας αναφοράς επηρεάζει την τελική τιμολόγηση.

Δείτε επίσης: Nvidia: Αρνείται τις κατηγορίες της Valeo για κλοπή κώδικα

Η εκδήλωση CES δεν αφορά μόνο εντυπωσιακά προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές, αλλά και μεσαίας κατηγορίας στοιχεία. Αυτό ισχύει και για την RX 7600 XT, που παρουσιάζει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς σε σχέση με τον προκάτοχό της, χωρίς ωστόσο να είναι η καλύτερη επιλογή για τα πιο απαιτητικά PC παιχνίδια στις υψηλότερες ρυθμίσεις.

Η AMD προσφέρει ενδιαφέρουσα αξία με την RX 7600 XT, καθώς είναι ικανή να ανταποκριθεί άνετα σε παιχνίδια στα 1080p και παρέχει δυνατότητα επέκτασης στα 1440p χάρη στα χαρακτηριστικά της, όπως το AMD FidelityFX Super Resolution 3 και το AMD HYPR-RX με AMD Fluid Motion Rates. Η AMD υπόσχεται απόδοση έως και 1,9 φορές γρηγορότερη από την NVIDIA GeForce RTX 2060 στα παιχνίδια και το ray tracing.

Δείτε ακόμα: Η LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη, διάφανη OLED τηλεόραση

Παρά την ύπαρξη συστημάτων για 4K ή ακόμα και 8K gaming, αυτά παραμένουν σχετικά σπάνια. Ενώ είναι ενδιαφέρον να εξετάζουμε τα πιο ισχυρά και εντυπωσιακά εξαρτήματα, η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι gamers έχουν υπολογιστές με πιο λογικές τιμές.

“Παγκοσμίως, οι παίκτες με απαιτήσεις αναζητούν έναν απλό στόχο: ατελείωτο, χωρίς καθυστερήσεις παιχνίδι σε προσιτές τιμές για να απολαύσουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η εμπειρία τους στο gaming. Σύμφωνα με τον Jack Huynh, Ανώτερο Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Ομάδας Υπολογιστών και Γραφικών της AMD, η κάρτα γραφικών Radeon RX 7600 XT πραγματοποιεί ακριβώς αυτόν τον στόχο.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έρευνα υλικού της Steam, περίπου το 60% των gamers χρησιμοποιούν ανάλυση οθόνης 1920 x 1080 ως κύρια. Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι το 10,26% διαθέτει συστήματα με NVIDIA GeForce RTX 3060, με τις δύο επόμενες θέσεις να καταλαμβάνονται από παλαιότερες κάρτες γραφικών.

Δείτε επίσης: Οι τεχνολογικές και gaming προβλέψεις για το 2024 από αναλυτές

Η κάρτα γραφικών AMD Radeon 7600 XT υπόσχεται εξαιρετική απόδοση για το 1080p gaming. Με 16GB VRAM, TGP 190W, ταχύτητα ρολογιού παιχνιδιού 2.47GHz και ταχύτητα ρολογιού επιτάχυνσης 2.76GHz, αναδεικνύεται ως ισχυρή επιλογή. Οι τεχνολογίες όπως το AMD FidelityFX Super Resolution 3 και το AMD HYPR-RX με AMD Fluid Motion Rates επιτρέπουν ρυθμίσεις έως τα 1440p σε επιλεγμένους τίτλους.

Οι διαθέσιμοι προς πώληση από Acer, ASRock, ASUS, Gigabyte, PowerColor, Sapphire και XFX από τις 24 Ιανουαρίου 2024, θα μας επιτρέψουν να δούμε σύντομα πραγματικά τεστ απόδοσης και benchmarks από διάφορους χρήστες, προσφέροντας μια προσιτή επιλογή για απαιτητικούς gamers.”

Πηγή πληροφοριών: https://www.windowscentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS