ΑρχικήReviewsXgimi: Παρουσιάζει τους Προβολείς Horizon Max και Aladdin

Xgimi: Παρουσιάζει τους Προβολείς Horizon Max και Aladdin

Η Xgimi κυκλοφορεί τον πιο φωτεινό της έως τώρα έξυπνο προβολέα 4Κ, ενώ κρύβει έναν άλλο μέσα σε μια επιτοίχια λάμπα. Ο Xgimi Horizon Max έχει αξιολογηθεί στα 3.100 ISO lumens και είναι πιστοποιημένος ως IMAX Enhanced, ενώ ο Xgimi Aladdin είναι μια 3-σε-1 ανανέωση που συνδυάζει με τον προβολέα ένα φωτιστικό οροφής και ένα ηχείο Bluetooth.

Και οι δύο προβολείς είναι μεγάλης εμβέλειας προβολής χρησιμοποιούν το Google TV.

Δείτε επίσης: Η LG Παρουσιάζει τον Κομψό 4Κ Projector CineBeam Qube

Η Xgimi αναφέρει ότι ο προβολέας Horizon Max μπορεί να παράγει 3.100 ISO lumens από την υβριδική πηγή φωτός “Dual Light 2.0” του, που χρησιμοποιεί λέιζερ και LED. Η λαμπρότητά του, σε συνδυασμό με την αναφερόμενη αντίθεση (2000:1), την υποστήριξη ήχου DTS και την ακρίβεια των χρωμάτων, του χάρισαν πιστοποίηση IMAX Enhanced. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο IMAX Enhanced από τη Disney Plus και άλλες πλατφόρμες streaming.

Xgimi Προβολείς 
Xgimi Horizon Max

Επιπλέον, ο Horizon Max, όπως και άλλοι σύγχρονοι έξυπνοι προβολείς, μπορεί αυτόματα να βρει τον καλύτερο χώρο στον τοίχο για την προβολή της εικόνας του, προσθέτοντας μια νέα δυνατότητα που θυμάται τις ρυθμίσεις για συγκεκριμένους τοίχους. Η τεχνολογία Intelligent Screen Adaptation (v5.0) μπορεί να θυμάται τις ρυθμίσεις παιχνιδιών όταν είναι στραμμένη προς έναν τοίχο και να μεταβαίνει στις ρυθμίσεις ταινιών όταν είναι στραμμένη προς έναν άλλο τοίχο.

Δείτε επίσης: Νέα Γενιά Dell XPS: Απόλυτη απόδοση και κορυφαίο design

Ο Aladdin είναι ένας νέος προβολέας οροφής από την Xgimi, βασισμένος σε παλαιότερη τεχνολογία που απέκτησε μετά την αγορά της ιαπωνικής εταιρείας Popin. Πράγματι, ο Aladdin της Xgimi φαίνεται να έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τον τρέχον Aladdin 2 Plus της Popin, που κοστίζει περίπου περίπου $899 δολάρια. Συνδέεται απευθείας στην υπάρχον υποδοχή φωτιστικού στην οροφή σας για να παράγει μια εικόνα 1080P (1920 x 1080) μεγέθους έως 100” ιντσών.

Xgimi Προβολείς 
Xgimi Aladdin

Η ενσωματωμένη λάμπα μπορεί να ελεγχθεί απευθείας από το τηλεχειριστήριο του προβολέα ή μέσω της εφαρμογής Xgimi, αλλά δεν είναι συμβατή με το Matter ή οποιοδήποτε άλλο οικιακό οικοσύστημα. Δημιουργεί ήχο 360 βαθμών από τα ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και όταν η λάμπα του προβολέα είναι ανενεργή.

Δείτε επίσης: Το πρώτο εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου του κόσμου

Και οι δύο προβολείς κάνουν τη μετάβαση από το Android TV στο Google TV, με το πλεονέκτημα ότι επιτρέπει τη λειτουργία του Netflix απευθείας. Η εγκατάσταση του Netflix σε έξυπνους προβολείς βασισμένους σε Android TV (που είναι η πλειονότητά τους) απαιτεί συνήθως το “sideloading” της δημοφιλούς εφαρμογής από κάποιο περίεργο site λόγω της αντιπαραθέσεως πιστοποίησης του Netflix – κάτι που πολλοί δεν νιώθουν άνετα να κάνουν.

Η Xgimi δεν παρέχει τελικές τιμές ή ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για κανέναν από τους δύο προβολείς που ανακοίνωσε σήμερα. Αναφέρει όμως ότι ο Horizon Max θα κοστίζει λιγότερο από $3.000 και αναμένεται να αποσταλεί “στα τέλη του 2024”, ενώ λεπτομερείς προδιαγραφές, τιμολόγηση και διαθεσιμότητα του Xgimi Aladdin “θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο”.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS