ΑρχικήinetΤο YouTube δοκιμάζει μια νέα λειτουργία σταθερής έντασης ήχου

Το YouTube δοκιμάζει μια νέα λειτουργία σταθερής έντασης ήχου

Youtube

Ορισμένοι χρήστες του YouTube μπορεί σύντομα να συναντήσουν μια νέα λειτουργία που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν τον ήχο των βίντεο τους σε ένα πιο σταθερό επίπεδο. Αφού ένας χρήστης του Reddit ανακάλυψε μια ρύθμιση που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί με τίτλο “Σταθερή ένταση”, το YouTube επιβεβαίωσε έκτοτε ότι το πείραμα βρίσκεται πλέον σε δοκιμή με παγκόσμιους χρήστες.

Δείτε επίσης: Το YouTube Music επεκτείνει την υποστήριξη podcast σε περισσότερες χώρες

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η “Σταθερή ένταση” έχει ως στόχο να εξισορροπήσει την ένταση σε όλα τα βίντεο του YouTube, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι πιο δυνατά από άλλα. Η απαίτηση για εξισορρόπηση του ήχου είναι κάτι που προσφέρουν εδώ και καιρό και άλλοι πάροχοι πολυμέσων, από έξυπνες τηλεοράσεις μέχρι ηχοσυστήματα και συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων όπως το Roku, το οποίο διαθέτει τη δική του λειτουργία αυτόματης εξισορρόπησης της έντασης που στοχεύει, για παράδειγμα, στις δυνατές διαφημίσεις.

Το YouTube δεν ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας Stable Volume, αλλά αρκετοί άνθρωποι την εντόπισαν να εμφανίζεται στην εφαρμογή τους, συμπεριλαμβανομένου του δημιουργού του YouTube M. Brandon Lee, του καναλιού “This Is Tech Today”. Σε ένα tweet κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Lee υπέθεσε ότι η λειτουργία “μπορεί να είναι ένας εξομαλυντής και συμπιεστής που εξισορροπεί την ένταση του ήχου, ώστε να μην έχετε μεγάλα άλματα στην ένταση μεταξύ των βίντεο και ακόμη και σε τμήματα του ίδιου του βίντεο”, σημείωσε.

Πρόταση: YouTube: Πώς να ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε σχόλια σε βίντεο;

Η εταιρία επιβεβαίωσε τις εικασίες του δημιουργού, σημειώνοντας ότι η λειτουργία θεωρείται προς το παρόν δοκιμαστική.

“Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε μια νέα λειτουργία ελέγχου ακρόασης του YouTube που επιτρέπει έναν πιο συνεπή ήχο για τους χρήστες κατά την παρακολούθηση βίντεο”, δήλωσε εκπρόσωπος του YouTube στο TechCrunch. “Το πείραμα είναι παγκόσμιο και σε όλες τις κινητές συσκευές”, πρόσθεσαν.

Εάν έχετε πρόσβαση στη λειτουργία Σταθερή ένταση ήχου, θα εμφανιστεί στη σελίδα ρυθμίσεων βίντεο στην εφαρμογή YouTube.

Διαβάστε επίσης: Το YouTube πειραματίζεται με μια νέα λειτουργία lock screen για χρήστες Premium

πηγή πληροφοριών:techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS