ΑρχικήinetYouTube Music: Περισσότερες συσκευές θα υποστηρίζουν το app

YouTube Music: Περισσότερες συσκευές θα υποστηρίζουν το app

Youtube Music

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το Siri στο HomePod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να πείτε στο Siri να αναπαράγει τραγούδια απευθείας από την υπηρεσία streaming μουσικής του YouTube. Ωστόσο, φαίνεται ότι το HomePod της Apple δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα αποκτήσει υποστήριξη για την υπηρεσία.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Sleep Timer στο YouTube Music

Όπως ανέφερε πρώτο το 9to5Google, το YouTube Music θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που γνωρίζει το θέμα. Για παράδειγμα, η πηγή υποστηρίζει ότι η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή ειδικά για το Apple TV. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ξεχωριστή εφαρμογή και στο Android TV.

Πρόταση: YouTube for TV: Δείτε τι νέο υπάρχει μέχρι στιγμής στην υπηρεσία

Η πηγή του 9to5Google ισχυρίζεται επίσης ότι μια ειδική εφαρμογή YouTube Music έρχεται επίσης στα smartwatches της Garmin. Αυτή τη στιγμή, οι χρήστες smartwatch της Garmin έχουν πρόσβαση στο Spotify, το Deezer και το Amazon Music μέσω του καταστήματος Connect IQ και είναι σπουδαία νέα ότι οι συνδρομητές του YouTube Music θα μπορούν επίσης να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια απευθείας από το αγαπημένο τους Garmin smartwatch.

Η πηγή ενημέρωσε επίσης το δημοσίευμα ότι μια ειδική εφαρμογή έρχεται και σε άλλες φορητές συσκευές, αλλά δεν διευκρίνισε ποιες. Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με το πότε η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την εφαρμογή YouTube Music στο Apple TV και στα smartwatches της Garmin.

Με χαρά βλέπουμε ότι η Google σχεδιάζει να κάνει την εφαρμογή YouTube Music διαθέσιμη σε όλο και περισσότερες συσκευές. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την υπηρεσία streaming και η ύπαρξη μιας ειδικής εφαρμογής κάνει πάντα καλύτερη την εμπειρία του χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Spotify στο Youtube Music;

πηγή πληροφοριών: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS