ΑρχικήgamingGoldenEye 007 έρχεται σε Nintendo Switch και Xbox την Παρασκευή

GoldenEye 007 έρχεται σε Nintendo Switch και Xbox την Παρασκευή

Αυτή την εβδομάδα, το διάσημο κλασικό παιχνίδι πρώτου προσώπου GoldenEye 007 του Nintendo 64 του 1997 φέρνει όλη τη συναρπαστική δράση του James Bond στο Nintendo Switch Online και στο Xbox Game Pass!

Δείτε επίσης: Η Nintendo «θα ενισχύσει» την παραγωγή του Switch;

GoldenEye 007

Αυτή την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, το GoldenEye 007 φτάνει στο Nintendo Switch Online και στο Xbox Game Pass! Οι συνδρομητές μπορούν πλέον να απολαύσουν αυτό το κλασικό παιχνίδι. Οι οπαδοί του James Bond ενθουσιάστηκαν όταν το παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου έκανε το ντεμπούτο του στο N64 το 1997.

Το Xbox Game Pass είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει στους παίκτες πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση τόσο σε τρέχοντες όσο και σε παλαιότερους τίτλους από όλα τα μεγάλα franchises, όπως τα Gears of War, Halo και Forza Motorsport. Και με την προσθήκη νέων τίτλων σε τακτική βάση, υπάρχει πάντα κάτι νέο για να εξερευνήσετε και να παίξετε. 

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα έχουν πρόσβαση σε μια αποκλειστική λειτουργία online multiplayer, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του 007. Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό ωστόσο, φαίνεται ότι το παιχνίδι θα ακολουθήσει την ίδια φόρμουλα με το N64. Μένει να δούμε αν ο γνωστός τρόπος παιχνιδιού με τα δύο χειριστήρια του κλασικού παιχνιδιού του N64 μπορεί να αναπαραχθεί στο Switch – άλλωστε, είχε μόνο ένα joystick, αλλά μπορούσες να χρησιμοποιήσεις δύο χειριστήρια τη δεκαετία του ’90.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο GoldenEye 007 και σε άλλα παιχνίδια του N64, πρέπει να είστε συνδρομητής της βαθμίδας Expansion Pack του Switch Online, η οποία κοστίζει 50 δολάρια ετησίως.

Δείτε ακόμα: NYXI Wizard: Το επαναστατικό χειριστήριο για το Nintendo Switch

Nintendo Switch Xbox

Την Τετάρτη, ο Craig Duncan, επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης Rare που ανήκει στη Microsoft, αποκάλυψε ότι η έκδοση Game Pass (διαθέσιμη για Xbox One και Xbox Series X/S) θα περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως εναλλακτικές επιλογές ελέγχου, επιτεύγματα για να κερδίσετε και ανάλυση 16:9 έως 4K Ultra HD. Η έκδοση για το Switch παρέχει περισσότερες σύγχρονες ανέσεις από την τρέχουσα έκδοση, αλλά της λείπει ένα κρίσιμο στοιχείο: το online multiplayer. Ωστόσο, προσφέρει τη δυνατότητα τοπικής οθόνης διαχωρισμού για όσους προτιμούν μια κοινή εμπειρία. 

Με τη συνδρομή με μόλις 10 δολάρια το μήνα, θα έχετε την εμπειρία του GoldenEye χωρίς να πληρώσετε επιπλέον χρήματα. Επιπλέον, αν είστε κάτοχος του Rare Replay, μιας συλλογής 30 κλασικών παιχνιδιών που κυκλοφόρησε το 2015, τότε η πρόσβασή σας στο GoldenEye είναι εντελώς δωρεάν!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ένα livestream του Nintendo Direct παρουσίασε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του GoldenEye.

Ως προέκταση της ταινίας του 1995 που σύστησε στον κόσμο τον Pierce Brosnan ως πράκτορα 007, αυτό το παιχνίδι ανταμείφθηκε με καλές κριτικές, τόσο για την απολαυστική εμπειρία ενός παίκτη όσο και για το συναρπαστικό multiplayer σε χωριστή οθόνη. Το τρίτο πιο δημοφιλές παιχνίδι του N64, πούλησε 8,09 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως – ξεπεράστηκε μόνο από το Super Mario 64 και το Mario Kart 64 με 11,91 εκατομμύρια και 9,87 εκατομμύρια αντίτυπα αντίστοιχα!

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε τον γονικό έλεγχο στο Nintendo Switch;

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί ένα απίστευτο ορόσημο για τον Μποντ: γιορτάζονται 70 χρόνια από το ντεμπούτο του στο μυθιστόρημα του Ίαν Φλέμινγκ, Casino Royale! Γιορτάζοντας την 60ή επέτειό της, η σειρά ταινιών Μποντ είναι πιο δυνατή από ποτέ με την ταινία No Time to Die, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στο Amazon Prime Video. Ωστόσο, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του επόμενου υπερκατασκόπου που θα αναλάβει τον ρόλο του Daniel Craig. Η IO Interactive, δημιουργός του Hitman, αναπτύσσει επίσης ένα πρωτότυπο παιχνίδι James Bond.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS