ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Δημοσιεύθηκε μια φωτογραφία τραβηγμένη από το Samsung Galaxy S23 Ultra, συγκρίνοντάς την με εικόνες από τα Pixel 7 Pro και Galaxy S22 Ultra.

Ο Ice Universe, συνεργάτης της Samsung, μοιράστηκε αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ένα δείγμα κάμερας Galaxy S23 Ultra στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo (μέσω SamMobile) και μπορούμε ήδη να καταλάβουμε μερικά πράγματα από αυτό, ειδικά επειδή η φωτογραφία ανέβηκε ακριβώς δίπλα σε πανομοιότυπες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το Galaxy S22 Ultra και το Google Pixel 7 Pro. Σε σύγκριση με ό,τι υπάρχει σε αυτά τα δύο τηλέφωνα, η κάμερα του S23 Ultra κάνει καλύτερη δουλειά στο να εντοπίζει τις επιφανειακές ατέλειες της κολοκύθας. Οι άλλες φωτογραφίες δίνουν στην επιφάνεια μια πιο γυαλιστερή, πιο λεία επεξεργασία.

Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε
Samsung Galaxy S23 Ultra: Νέο δείγμα της κάμερας δημοσιεύθηκε

Για το Galaxy S23 Ultra, έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί ότι δεν θα φέρει τον κύριο αισθητήρα 108MP του S22 Ultra για να αναβαθμιστεί με μια τερατώδη κάμερα των 200MP με μεγαλύτερο διάφραγμα. Ο Ice Universe είχε δημοσιεύσει προηγουμένως μια σύγκριση φωτογραφιών μεταξύ του S22 Ultra και του 23 Ultra για να δείξει πώς οι δύο αισθητήρες διαφοροποιούνται μεταξύ τους και το S23 Ultra αναμφίβολα παρήγαγε μια αισθητά καλύτερη εικόνα.

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy S23 έρχεται με νέες λειτουργίες απόδοσης

Τα τρία τηλέφωνα χρησιμοποιήθηκαν για να τραβήξουν μια φωτογραφία μιας κολοκύθας και μιας παπάγιας και ο Ice ρώτησε πρώτα τους ακόλουθούς του ποια φωτογραφία τους άρεσε περισσότερο μετά το ζουμ, χωρίς να αποκαλύψει ποια φωτογραφία τραβήχτηκε από ποιο τηλέφωνο. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ψήφισε την πρώτη εικόνα, η οποία τραβήχτηκε από το S23 Ultra.

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το S23 Ultra έκανε καλύτερη δουλειά από το S22 Ultra, αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι έχει διατηρήσει μικρές λεπτομέρειες όπως οι ραβδώσεις και οι γραμμές στα φρούτα καλύτερα από το Pixel 7 Pro, το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα τα καλύτερα πρόσφατα κινητά με κάμερα.

Ένας αισθητήρας υψηλότερων megapixel έχει ένα πλεονέκτημα έναντι μιας μονάδας με χαμηλότερη ανάλυση, όπως η κύρια κάμερα 50MP του Pixel 7 Pro, όταν πρόκειται για ψηφιακό ζουμ. Αυτό συμβαίνει επειδή μια κάμερα με υψηλότερο αριθμό megapixel διατηρεί αρκετές λεπτομέρειες για να διασφαλίσει ότι τα μεμονωμένα pixel δεν γίνονται δυσδιάκριτα όταν κάνετε ζουμ σε μια εικόνα.

Ανεξάρτητα από το πώς τα καταφέρνει το S23 Ultra απέναντι στον άμεσο ανταγωνισμό του, η κάμερα των 200MP ακούγεται πολύ συναρπαστική και είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της φωτογραφίας. Ο Ice είχε πει προηγουμένως ότι αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη βελτίωση εδώ και χρόνια.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Ίσως είναι διαθέσιμο αρχές Φεβρουαρίου

Οι άλλοι τρεις αισθητήρες θα παραμείνουν αμετάβλητοι, επομένως μπορούμε να περιμένουμε μια κάμερα 12MP ultrawide, μια κάμερα τηλεφακού 10MP με zoom 3x και μια μονάδα περισκοπίου 10MP με zoom 10x.

Το τηλέφωνο φημολογείται ότι έχει την ίδια οθόνη 6,8 ιντσών και μπαταρία 5.000 mAh, αλλά θα τροφοδοτείται από το νέο τσιπ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 και ενδέχεται να διαθέτει μια νέα μπροστινή κάμερα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να είναι πιο ακριβό από το S22 Ultra.

Το Galaxy S23 Ultra υποτίθεται ότι θα ανακοινωθεί ως μέρος της σειράς Samsung Galaxy S23 στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ πριν η επόμενη μεγάλη εξέλιξη προσγειωθεί στα χέρια μας.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS