ΑρχικήinetΟι πωλήσεις του Nintendo Switch ξεπέρασαν τα 111 εκατομμύρια

Οι πωλήσεις του Nintendo Switch ξεπέρασαν τα 111 εκατομμύρια

Η τελευταία οικονομική έκθεση της Nintendo για το 1ο τρίμηνο του 2023 (Απρίλιος – Ιούνιος 2022) δημοσιεύτηκε και οι πωλήσεις του Switch μόλις ξεπέρασαν τα 111 εκατομμύρια.

Δείτε επίσης: Η Nintendo ενημερώνει το trademark για το franchise του Donkey Kong

Ωστόσο, όπως και με το προηγούμενο τρίμηνο, σημειώθηκε πτώση στις πωλήσεις από έτος σε έτος. Επικαλούμενη τη συνεχιζόμενη έλλειψη ημιαγωγών — και συγκρίνοντας τις σημαντικές εκδόσεις αυτού του τριμήνου με το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους — η Nintendo αναφέρει πτώση 22% το τελευταίο τρίμηνο.

Δείτε επίσης: Αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα Nintendo Direct Mini

Παρόλα αυτά, η εταιρεία δηλώνει ότι η ζήτηση για την κονσόλα είναι σταθερή σε όλες τις περιοχές και οι προοπτικές φαίνονται λίγο καλύτερες όσον αφορά τους ημιαγωγούς. Η Nintendo πιστεύει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σταδιακά από τα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου, κάτι που αναμένεται να ενισχύσει την παραγωγή κονσόλας.

Η κονσόλα πούλησε ακόμα 3,43 εκατομμύρια μονάδες, με τέσσερις τίτλους να πούλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο μονάδες ο καθένας αυτό το τρίμηνο — Nintendo Switch Sports (4,84 εκατομμύρια), Mario Strikers: Battle League (1,91 εκατομμύρια), Kirby and the Forgotten Land (1,88 εκατομμύρια) και Mario Kart 8 Deluxe (1,48 εκατομμύρια) — συμβάλλοντας στην ενίσχυση των αριθμών.

nintendo switch

Ας σπάσουμε αυτό το 3,43 εκατομμύρια λίγο περισσότερο:

  • Συνολικές πωλήσεις Standard Switch αυτήν την περίοδο: 1,32 εκατομμύρια
  • Συνολικές πωλήσεις Switch OLED αυτήν την περίοδο: 1,52 εκατομμύρια
  • Συνολικές πωλήσεις Switch Lite αυτήν την περίοδο: 0,59 εκατομμύρια

Έτσι, παρά την πτώση των πωλήσεων από έτος σε έτος, τα πράγματα εξακολουθούν να φαίνονται σταθερά για τη Nintendo και το Switch.

Πηγή πληροφοριών: nintendolife.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS