ΑρχικήinetCrypto-mining εταιρεία αγόρασε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για να ενισχύσει την εξόρυξη

Crypto-mining εταιρεία αγόρασε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για να ενισχύσει την εξόρυξη

H crypto-mining εταιρεία Stronghold Digital Mining αγόρασε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ενέργεια και να συνεχίσει αποτελεσματικά τις δραστηριότητές της.

Crypto-mining εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας

Οι εταιρείες crypto-mining βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους να επεκταθούν, παρά τις ανησυχίες σχετικά με τις τεράστιες ποσότητες ενέργειας για την εξόρυξη Bitcoin και τις οικολογικές επιπτώσεις. Μια εταιρεία χαρτοφυλακίου στην Pennsylvania αγόρασε πρόσφατα το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Scrubgrass. Το εργοστάσιο παράγει επί του παρόντος αρκετή ενέργεια για 1.800 Bitcoin miners, ενώ προβλέπεται ότι θα μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από 20.000 miners έως το 2022.

Δείτε επίσης: Twitter Tips: Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν τους creators με bitcoin

Το mining κορυφαίων cryptocurrencies όπως το Bitcoin ή το Ethereum απαιτεί τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Μια μεμονωμένη συναλλαγή Bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των πόρων που απαιτούνται για την εξόρυξη του νομίσματος και την επαλήθευση της συναλλαγής, μπορεί να ανέλθει συνολικά σε 1.700 κιλοβατώρες (kWh). Αυτή η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση ενέργειας έχει αναγκάσει τις εταιρείας που ασχολούνται με crypto mining, να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο μέσο για να παράγουν την ενέργεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Στα πλαίσια μιας τέτοιας προσπάθειας, η crypto-mining εταιρεία Stronghold Digital Mining με έδρα το Kennerdell της Pennsylvania, αποφάσισε να λύσει μόνη της τη μεγάλη πρόκληση της παροχής ενέργειας. Η Stronghold αγόρασε πρόσφατα το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Scrubgrass στην κομητεία Venango της Pennsylvania.

Δείτε επίσης: Κάτοικοι ισχυρίζονται ότι η μαζική εξόρυξη bitcoin θερμαίνει μια τοπική λίμνη

Η Stronghold αγόρασε το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας για να ενισχύσει τις προσπάθειες εξόρυξης Bitcoin. Η εταιρεία λέει ότι μετατρέπει άνθρακα (waste coal) σε άλλη μορφή ενέργειας για να κάνει εξόρυξη Bitcoin και άλλων cryptocurrencies. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι οι δραστηριότητές της είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ότι βοηθά στη μείωση της μόλυνσης από waste coal, ωστόσο και πάλι υπάρχει μεγάλη παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα.

Stronghold Digital Mining

Τον Αύγουστο, η εταιρεία απέκτησε ένα δεύτερο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Pennsylvania, που ονομάζεται εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας Panther Creek. Επίσης, λέγεται ότι αναζητά και ένα τρίτο εργοστάσιο για να επεκτείνει κι άλλο τις crypto-mining δραστηριότητές της.

Δείτε επίσης: Cryptocurrency απάτη, με θέμα τον Elon Musk, διανέμεται μέσω emails

Σύμφωνα με τον δείκτη κατανάλωσης ενέργειας για bitcoin του Πανεπιστημίου του Cambridge, προβλέπεται ότι οι Bitcoin miners θα χρησιμοποιήσουν περίπου 130 Terawatt-ώρες ενέργειας (TWh).

Οι crypto-mining εταιρείες βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους επέκτασης των δραστηριοτήτων τους, με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις να ανησυχούν για τις οικολογικές επιπτώσεις.

Πηγή: TechSpot

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS