ΑρχικήinetΙδιοκτήτες Ford & Lincoln: Μπορούν να εξατομικεύσουν τις Alexa εντολές τους

Ιδιοκτήτες Ford & Lincoln: Μπορούν να εξατομικεύσουν τις Alexa εντολές τους

Οι ιδιοκτήτες Ford και Lincoln των οποίων τα οχήματα έχουν hands-free πρόσβαση στην Alexa μπορούν να εξατομικεύσουν τις Alexa εντολές τους – δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τυπικές φωνητικές εντολές εάν δεν το θέλουν. Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει αναπτύξει βελτιωμένες δυνατότητες ελέγχου αυτοκινήτου και μαζί της έρχεται η επιλογή να διδάξει εντολές Alexa που αντικατοπτρίζουν τον φυσικό τρόπο ομιλίας τους. Για παράδειγμα, μπορούν να προγραμματίσουν στο “Alexa, κρυώνω” και στη συνέχεια να διδάξουν στον φωνητικό βοηθό να απαντά ρωτώντας ποια ενέργεια πρέπει να ακολουθήσει, όπως “Μπορώ να αυξήσω τη θερμοκρασία κατά 5 βαθμούς ή να απενεργοποιήσω το AC. Τι πρέπει να κάνω;”

Δείτε επίσης: Η Alexa πρότεινε μια επικίνδυνη πρόκληση σε ένα 10χρονο κορίτσι

Αυτή η δυνατότητα, η οποία αξιοποιεί την AI τεχνολογία της Alexa, προσθέτει σε αυτό που σχεδιάζεται να είναι η ευρύτερη διάθεση της hands-free εμπειρίας της ενσωματωμένης Alexa στην αυτοκινητοβιομηχανία, με τη Ford και τη Lincoln να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε βασικά χαρακτηριστικά Alexa για έως και τρία χρόνια.

Δείτε επίσης: Η Amazon κλείνει τον ιστότοπο κατάταξης ιστού Alexa.com

Ford Alexa

Προς το παρόν, τα μοντέλα με πρόσβαση στην εμπειρία hands-free είναι τα 2022 F-150, Bronco, Mustang Mach-E, Edge, Expedition, Nautilus και το νέο Navigator που κυκλοφόρησε. Και το πολυαναμενόμενο 2022 F-150 Lightning θα λάβει αυτή την ικανότητα κατά το λανσάρισμα. Η Ford έκανε το ντεμπούτο της δυνατότητας hands-free Alexa για τα οχήματά της πέρυσι, σηματοδοτώντας την έναρξη της εξαετούς συνεργασίας της με την Amazon. Ως μέρος αυτής της συνεργασίας, παρέχει στους πελάτες της δωρεάν πρόσβαση στην Alexa για έως και τρία χρόνια που ξεκινούν από την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης του νέου οχήματος.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα φτιάξει το δικό της δορυφορικό διαδικτυακό αστερισμό

Από την επόμενη εβδομάδα, οι συμμετέχοντες στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Ford για να δουν τις πρώτες παγκοσμίως επιδείξεις βελτιωμένου ελέγχου αυτοκινήτου στο ηλεκτρικό pickup F-150 Lightning που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η εμπειρία της Alexa θα παρουσιαστεί και στο Ford Expedition κατά τη διάρκεια των ημερών δημόσιας έκθεσης, 15-24 Απριλίου 2022.

Οι παρουσιάσεις θα δείξουν πώς οι πελάτες που οδηγούν οχήματα Ford ή Lincoln μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Alexa για να ακούν μουσική, να πλοηγούνται, να ελέγχουν έξυπνες οικιακές συσκευές, να προσθέτουν αντικείμενα σε μια λίστα αγορών και πολλά άλλα. Οι δυνατότητες Alexa που παρέχονται μέσω της διαθέσιμης τεχνολογίας SYNC 4 με βελτιωμένη τεχνολογία φωνής παρέχουν την ευκολία των αλληλεπιδράσεων hands-free, φωνητικής εκκίνησης – ελαχιστοποιώντας την ανάγκη των οδηγών να βλέπουν ή να πατάνε στην οθόνη και βοηθώντας τους να κρατούν τα χέρια τους στο τιμόνι και τα μάτια τους στο δρόμο. Οι πελάτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα οχήματά τους φυσικά και να πουν πράγματα όπως: “Alexa, βρες το πλησιέστερο βενζινάδικο” ή “Alexa, τηλεφώνησε στη μαμά”.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS