ΑρχικήUpdatesAndroid: Διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών του ιστορικού αναζήτησης με ένα tap

Android: Διαγραφή των τελευταίων 15 λεπτών του ιστορικού αναζήτησης με ένα tap

Η Google θέλει να γνωρίζετε ότι το Android είναι τόσο ασφαλές, που μπορεί με ένα απλό πάτημα να σβήσει τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης σας.

Δείτε επίσης: Firefox browser: Γιατί είναι καλή επιλογή για μια Android συσκευή;

Android

Η εταιρεία έχει αρχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα διαγραφής των τελευταίων 15 λεπτών του ιστορικού αναζήτησης με ένα απλό πάτημα. Είναι μια δυνατότητα που αρχικά εισήχθη στους χρήστες iOS το περασμένο καλοκαίρι και τώρα εμφανίζεται και σε συσκευές Android.

Η Google επιβεβαίωσε την κυκλοφορία στο The Verge το Σαββατοκύριακο. «Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούμε αυτήν τη λειτουργία στην εφαρμογή Google για Android και τις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε ότι θα είναι διαθέσιμη σε όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε αρχικά από τον πρώην αρχισυντάκτη της XDA Developers, Mishaal Rahman, ο οποίος ενημερώθηκε για τη λειτουργία μέσω ενός follower στο Twitter.

Δείτε επίσης: Gmail Android update: Αλλάζουν τα status bar icons των Chat και Spaces

Μερικοί άνθρωποι έχουν ήδη λάβει την ενημέρωση στις αντίστοιχες συσκευές τους Android, συμπεριλαμβανομένου του 9to5Google, όπου δημοσιεύσε το screenshot για το πώς φαίνεται η λειτουργία (παρακάτω μπορείτε να δείτε το screenshot). Η επιλογή καθαρισμού όρων αναζήτησης των τελευταίων 15 λεπτών θα εμφανιστεί κάτω από την επιλογή Search History στον πίνακα ρυθμίσεων της εφαρμογής Google.

Δείτε επίσης: Android trojan έχει περάσει στο Play Store και κλέβει Facebook credentials

Αυτή η ικανότητα να καθαρίζει τα ερωτήματα αναζήτησης των τελευταίων 15 λεπτών είναι μέρος του ταξιδιού της Google για να κάνει το Android ένα πιο ευχάριστο λειτουργικό σύστημα για κινητά για τις μάζες. Την στιγμή που έγραφα αυτό το άρθρο, συνειδητοποίησα ότι δεν επέλεξα ποτέ στο παρελθόν να διαγράψω το ιστορικό αναζήτησης μου στην Google. Είναι μια καλή ευκαιρία και για εσάς να εξετάσετε το ενδεχόμενο να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στην εφαρμογή αναζήτησης Google για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσες πληροφορίες αποθηκεύει η εταιρεία για εσάς και αν θέλετε να καθαρίσετε το ιστορικό σας.

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS