ΑρχικήReviewsSamsung Galaxy A23: Το οικονομικό τηλέφωνο θα διαθέτει ισχυρό chipset 5G

Samsung Galaxy A23: Το οικονομικό τηλέφωνο θα διαθέτει ισχυρό chipset 5G

Η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πολλές συσκευές στη σειρά Galaxy A μέσα στους επόμενους μήνες. Τα χαρακτηριστικά του Galaxy A53 διέρρευσαν εκτενώς πριν από λίγο καιρό και η τελευταία διαρροή ρίχνει φως σε μια από τις πιο προσιτές συσκευές της σειράς, το Samsung Galaxy A23.

Samsung Galaxy A23

Δείτε επίσης: Το Samsung Galaxy S22 Ultra εξακολουθεί να μην λαμβάνει απρόσκοπτες ενημερώσεις

Το Samsung Galaxy A23 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με οθόνη LCD 6,6 ιντσών FHD+ όπως ο προκάτοχός του, το Galaxy A22 5G. Το A23 αναμένεται να διαθέτει το ίδιο chipset με το A22 5G, το MediaTek Dimensity 700. Το 7 nm Dimensity 700 είναι ένα ισχυρό SoC και συγκρίνεται ευνοϊκά με τις ανταγωνιστικές προσφορές της Qualcomm. Το A23 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε επιλογές 4/64 GB και 6/128 GB.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S22 Ultra: Μάθετε τα πάντα για το νέο smartphone

Samsung Galaxy A23

Σύμφωνα με την πηγή, το Galaxy A23 θα αφαιρέσει την κύρια κάμερα των 48 MP του A22 για ένα shooter 50 MP, πιθανότατα το JN1. Αυτή η κάμερα λέγεται ότι υποστηρίζεται από έναν αισθητήρα ultra-wide-angle 8 MP, έναν αισθητήρα βάθους 2 MP και ένα 2 MP macro shooter. Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια μπαταρία 5000 mAh και φόρτιση 15 W. Ως έχει, το A23 θα διατηρήσει και την υποδοχή 3,5 mm.

Δείτε επίσης: Η Samsung στο Galaxy S22 χρησιμοποιεί πλαστικό από ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος

Σχεδιαστικά, το Galaxy A23 φαίνεται έτοιμο να εγκαταλείψει το square module κάμερας του προκατόχου του προς όφελος ενός module τριπλής στοίβαξης παρόμοιο με αυτή του Galaxy S21 FE.

Πηγή πληροφοριών: notebookcheck.net

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS