ΑρχικήinetΗ πιο ακριβοπληρωμένη "female YouTuber" του 2021 ήταν μια 7χρονη

Η πιο ακριβοπληρωμένη “female YouTuber” του 2021 ήταν μια 7χρονη

Η επτάχρονη YouTuber Anastasia Radzinskaya, ή “Nastya” για τους θεατές, πέρυσι συγκέντρωσε 28 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία διαφόρων βίντεο για το YouTube.

Δείτε επίσης: Το YouTube είναι ο κύριος αγωγός ψεύτικων ειδήσεων, λένε οι ελεγκτές

YouTuber

Όταν η Radzinskaya γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, οι γιατροί φοβήθηκαν ότι δεν θα κατάφερνε ποτέ να μιλήσει. Για να κάνουν document την ανάπτυξή της, οι γονείς της μοιράστηκαν βίντεο στο YouTube για φίλους και συγγενείς. Βέβαια, η μικρή κατάφερε να κερδίσει την καρδιά των ακολούθων σε όλο τον κόσμο.

Ένα χρόνο αργότερα (2019) από την δημιουργία του καναλιού (2018), η “Nastya” είχε 107 εκατομμύρια συνδρομητές σε επτά κανάλια και έκανε το ντεμπούτο του στην τρίτη θέση στην κατάταξη Forbes με κορυφαία κέρδη YouTube Stars 2019, η οποία συνυπολογίζει τα έσοδα προ φόρων που συλλέγονται από διαφημίσεις, περιεχόμενο χορηγίας, πωλήσεις merchandise, περιοδείες κ.λπ.

Δείτε επίσης: Γιατί YouTube Streamer αφήνει Switch OLED αναμμένο για 1800 ώρες;

Η επτάχρονη πλέον έχει κρατήσει σταθερά τα ratings του Forbes, έπεσε στο νούμερο 7 το 2020 και στη συνέχεια φέτος ανέβηκε μια θέση στην έκτη θέση. Όπως αναφέρθηκε από το επιχειρηματικό περιοδικό, η Nastya πούλησε πέρυσι τα δικαιώματα των παλιών βίντεό της στο YouTube στο Spotter για μετρητά (διατηρώντας παράλληλα τα δικαιώματα για νέο περιεχόμενο). Εισήγαγε επίσης μια σειρά εμπορευμάτων και συλλογή NFT.

YouTuber

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να απενεργοποιήσετε το Restricted Mode;

Όχι μόνο είναι η Radzinskaya η πιο ακριβοπληρωμένη female YouTuber στη φετινή λίστα, αλλά και η μόνη female YouTuber στη φετινή λίστα. Συμπληρώνοντας τον κατάλογο του Forbes με τους δημιουργούς με τις μεγαλύτερες απολαβές για το 2021 είναι οι MrBeast (54 εκατομμύρια δολάρια), Jake Paul (45 εκατομμύρια δολάρια), Markiplier (38 εκατομμύρια δολάρια), Rhett and Link (30 εκατομμύρια δολάρια), Unspeakable (28,5 εκατομμύρια δολάρια), Ryan Kaji (27 εκατομμύρια δολάρια), Dude Perfect (20 εκατομμύρια δολάρια), Logan Paul (18 εκατομμύρια δολάρια) και Preston Arsement (16 εκατομμύρια δολάρια).

Πηγή πληροφοριών: pcmag.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS