ΑρχικήinetΗ εφαρμογή του Uber σταματά να λειτουργεί στο Apple Watch

Η εφαρμογή του Uber σταματά να λειτουργεί στο Apple Watch

Εάν έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε τις διαδρομές Uber από το Apple Watch, σας έχουμε μερικά άσχημα νέα: δεν μπορείτε να το κάνετε πια.

Δείτε επίσης: Το Apple Fitness+ αποκτά την λειτουργία «Time to Run»

Η Uber φαίνεται ότι ακυρώσε την υποστήριξη για Apple Watch, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να ζητούν γρήγορα διαδρομές, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το όχημά του οδηγού σας, εκτιμώμενη ώρα άφιξης και την τοποθεσία της διαδρομής σας σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με το Apple Insider, η εκκίνηση της εφαρμογής θα δώσει απλώς το ακόλουθο μήνυμα: “Παρακαλώ μεταβείτε στην εφαρμογή Uber για κινητά. Δεν υποστηρίζουμε πλέον την εφαρμογή Apple Watch. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία”, ακολουθούμενο από ένα emoji που κλαίει.

Παραδόξως, η εφαρμογή είναι ακόμα διαθέσιμη για λήψη, η σελίδα βοήθειας της Uber εξακολουθεί να την αναφέρει σαν να ήταν λειτουργική και υπάρχει ακόμη και ένα μικρό blurb στο App Store της Apple, που εξηγεί πόσο βολική είναι η εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο τους ανθρώπους που εγκατέστησαν και χρησιμοποίησαν την εφαρμογή Uber στο Apple Watch. Όταν κάνετε μια βόλτα από το iPhone σας, θα πρέπει να συνεχίσετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας όπως πριν.

Δείτε επίσης: Το Dropbox φαίνεται πως τελικά θα υποστηρίξει εγγενώς τους Apple Silicon Mac

uber apple watch

Η εφαρμογή Apple Watch έχασε και άλλες λειτουργίες όπως το Uber Pool, το Split Fare, το Share My ETA και το Contact Driver. Κρίνοντας από την προσπάθεια που κατέβαλε η Uber σε αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα, οι περισσότεροι χρήστες αντιλαμβανόμαστε ότι έχουν απογοητευτεί με όλες αυτές τις αλλαγές.

Όσον αφορά τον ανταγωνιστή της εταιρείας το Lyft, η εταιρεία διέκοψε την εφαρμογή Apple Watch ακόμη νωρίτερα, το 2018.

Δείτε επίσης: Apple: Η πρώτη αμερικανική εταιρεία που έφτασε τα $ 3 τρισεκατομμύρια σε αξία

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS