ΑρχικήUpdatesΤα Google Maps δοκιμάζουν μια νέα κάτω γραμμή για ευκολότερη έρευνα

Τα Google Maps δοκιμάζουν μια νέα κάτω γραμμή για ευκολότερη έρευνα

Τα Google Maps είναι ένα εύχρηστο εργαλείο όταν χρειάζεται να ερευνήσετε ένα δρομολόγιο ή μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε για ένα ταξίδι, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει κουραστικό το να συγκρίνετε επιχειρήσεις και εστιατόρια. Πρέπει να μεταπηδήσετε εμπρός και πίσω μεταξύ τους ή να ανοίξετε πολλές καρτέλες, για να καταλήξετε να κοιτάτε το ίδιο μέρος του χάρτη ούτως ή άλλως. Μια νέα δοκιμή έφτασε στην έκδοση web της υπηρεσίας, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε dock places σε ένα κάτω πλαίσιο.

Δείτε επίσης: Αποφύγετε την πολυκοσμία στις εορταστικές σας αγορές με τις νέες λειτουργίες Google Maps

Google Maps

Όταν συμμετέχετε στο πείραμα, θα παρατηρήσετε ένα μπλε κουμπί σε σχήμα χαπιού που λέει “Dock to bottom” δίπλα στο όνομα ενός μέρους στην πλαϊνή γραμμή των Google Maps. Κάντε κλικ σε αυτό και θα δείτε ένα κάτω πλαίσιο να σύρεται προς τα πάνω, με το μέρος που έχετε επιλέξει να είναι συνδεδεμένο σε αυτό. Μπορείτε να επεκτείνετε αυτήν τη γραμμή με πολλά περισσότερα μέρη και, όπως και οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησης, είναι δυνατή η εύκολη μετάβαση μεταξύ των αποτελεσμάτων επιλέγοντας τις προεπισκοπήσεις. Μπορείτε να αφαιρέσετε μεμονωμένα μέρη από τη γραμμή πατώντας το μικρό κουμπί x που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το αποτέλεσμα με το ποντίκι σας.

Δείτε επίσης: Google Maps: Πώς να στείλετε οδηγίες από το desktop στο τηλέφωνό σας

Δεδομένου ότι η έρευνα στα Google Maps είναι μια από τις πιο κουραστικές εργασίες, ειδικά όταν χρειάζεται να κάνετε άλμα ανάμεσα σε καφετέριες, καταστήματα και επιχειρήσεις, αυτή θα ήταν μια παραπάνω από ευπρόσδεκτη βελτίωση της υπηρεσίας.

Φαίνεται ότι το πείραμα είναι επί του παρόντος εξαιρετικά περιορισμένο, καθώς καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε μόνο τα ευρήματα από το Search Engine Round Table σε μία από τις συσκευές μας, επομένως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να κυκλοφορήσει σε εσάς — αν το κάνει ποτέ. Η Google είναι διαβόητη για την κατάργηση δοκιμών όπως αυτές όταν διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι δεν αλληλεπιδρούν μαζί της όπως περίμενε η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Google Maps σε iPhone και iPad: Πώς να ενεργοποιήσετε το dark mode

Μέχρι στιγμής, έχουμε εντοπίσει αυτήν την επιλογή σύνδεσης μόνο σε desktop και δεν είναι σαφές εάν θα κυκλοφορήσει στην έκδοση των Google Maps για κινητά. Δεδομένου ότι η λειτουργία φαίνεται απίστευτα χρήσιμη, ελπίζουμε ότι θα φτάσει σύντομα σε περισσότερους ανθρώπους και περισσότερες πλατφόρμες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS