Το Spotify είναι πολύ περισσότερα από μια απλή υπηρεσία music streaming. Έχει επίσης πολλά κοινωνικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων μικτών λιστών αναπαραγωγής και ακολούθων. Εάν δεν θέλετε κάποιος να δει τον λογαριασμό σας στο Spotify, μπορείτε να τον αποκλείσετε.

Δείτε επίσης: Το Spotify φέρνει τα real-time lyrics σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως
Η δυνατότητα αποκλεισμού άλλων χρηστών του Spotify ήταν ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι χρήστες εδώ και καιρό. Είναι δυνατό να αποκλείσετε καλλιτέχνες που δεν σας αρέσουν, αλλά μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, δεν ήταν δυνατό να αποκλείσετε άτομα. Θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί.
Ο αποκλεισμός των συναδέλφων χρηστών είναι διαθέσιμος στις εφαρμογές Spotify για κινητά για iPhone, iPad και Android, καθώς και στην εφαρμογή desktop και ιστού.
Δείτε επίσης: Spotify: Πώς θα διαγράψετε μία λίστα από το Recently Played
Αρχικά, θα πρέπει να βρείτε τον χρήστη που θέλετε να μπλοκάρετε. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να γίνει αυτό.
Για παράδειγμα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για το όνομά τους ή το όνομα χρήστη από την καρτέλα «Search» και να επιλέξετε το προφίλ τους.

Ή, εάν αυτός ο χρήστης σας ακολουθεί, μπορείτε να μεταβείτε στη λίστα των ακολούθων σας—η οποία βρίσκεται στη σελίδα του προφίλ σας—και να επιλέξετε το προφίλ του από εκεί.

Μόλις βρεθείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη, πατήστε ή κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Επιλέξτε «Αποκλεισμός» από το μενού.

Το Spotify θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αποκλείσετε τον χρήστη.

Δείτε επίσης: Η μπαταρία διαρκεί λίγο στο iPhone; Μπορεί να φταίει το Spotify
Είστε έτοιμοι! Το άτομο δεν θα μπορεί πλέον να δει το προφίλ σας, δεν θα μπορεί να σας ακολουθήσει και δεν θα μπορεί να δει τις λίστες αναπαραγωγής σας ή τη δραστηριότητα ακρόασης.
Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com
