ΑρχικήinetEdge: Πώς θέλει να φέρει η Microsoft περισσότερους χρήστες Windows 11

Edge: Πώς θέλει να φέρει η Microsoft περισσότερους χρήστες Windows 11

Η Microsoft προσθέτει νέες λειτουργίες στα Windows 11, σε μία προσπάθεια να κάνει περισσότερους χρήστες να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης Edge. Νωρίτερα φέτος, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούσαν να ορίσουν τα προεπιλεγμένα προγράμματα περιήγησής τους, προσθέτοντας μια δέσμη νέων βημάτων που χρειαζόταν για να αλλάξουν έναν αριθμό ρυθμίσεων με μη αυτόματο τρόπο, προκειμένου να απομακρυνθούν από το Edge.

Edge

Δείτε επίσης: Τα Windows 11 επαναφέρουν την κλασική Blue Screen of Death

Η Micrοsoft απέκλεισε εργαλεία όπως το Edge Deflector και το Search Deflector, τα οποία σχεδιάστηκαν για να κάνουν την επιλογή ενός προγράμματος περιήγησης εκτός του Edge πιο απλή διαδικασία.

Η Microsoft λέει απλώς: “Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου η λειτουργικότητα του λειτουργικού συστήματος θα ανακατευθυνθεί σωστά όταν γίνεται επίκληση συνδέσμων του microsoft-edge.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Διορθώνει Excel zero-day που χρησιμοποιείται σε επιθέσεις

Τα Windows ενεργοποιούν ανοιχτά εφαρμογές και υπηρεσίες στην πλατφόρμα τους, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων προγραμμάτων περιήγησης ιστού. Ταυτόχρονα, τα Windows προσφέρουν επίσης ορισμένες εμπειρίες στον τελικό πελάτη τόσο στα Windows 10 όσο και στα Windows 11, η εμπειρία αναζήτησης από τη γραμμή εργασιών είναι ένα τέτοιο παράδειγμα εμπειρίας από άκρο σε άκρο που δεν έχει σχεδιαστεί για ανακατεύθυνση. Όταν αντιληφθούμε την ακατάλληλη ανακατεύθυνση, εκδίδουμε μια επιδιόρθωση.

Microsoft

Η Microsoft θέλει να αυξήσει όχι μόνο το μερίδιο του προγράμματος περιήγησής της, αλλά και το μερίδιο σκέψης και αγοράς για το Bing και το MSN News γνωστό σήμερα ως “Micrοsoft Start”. Τα προγράμματα περιήγησης είναι οι πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές στα Windows και σε όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα. Η προσέλκυση χρηστών στη σύνδεση βοηθά τη Micrοsoft να προσπαθήσει να προωθήσει το Bing, άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της καθολικής υπηρεσίας αναζήτησης Microsoft και τελικά της δικής της πλατφόρμας διαφημίσεων.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge browser για Linux: Είναι πλέον διαθέσιμος για όλους

Το Microsoft Edge είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα περιήγησης. Αλλά ίσως ο τρόπος που η Microsoft προσπαθεί να δώσει στον Edge μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού δεν είναι και τόσο σωστός.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS