ΑρχικήUpdatesApple Maps: Οι χρήστες στη Γερμανία μπορούν να αναφέρουν ατυχήματα

Apple Maps: Οι χρήστες στη Γερμανία μπορούν να αναφέρουν ατυχήματα

Η Γερμανία είναι η τελευταία χώρα που πρόσθεσε υποστήριξη για την αναφορά περιστατικών χρησιμοποιώντας τα Apple Maps. Αυτή η δυνατότητα κυκλοφόρησε μαζί με το iOS 14.5 και σιγά-σιγά επεκτείνεται παγκόσμια.

Δείτε επίσης: iOS 15.2 Beta: Η Apple σας επιτρέπει να σαρώνετε για κακόβουλα AirTags

Apple Maps

Δείτε επίσης: Θα αγοράζουμε Apple προϊόντα με κρυπτονομίσματα σύντομα;

Όπως εντόπισε το Macerkopf, με αυτήν τη δυνατότητα να είναι live πλέον στη Γερμανία, οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν ένα ατύχημα και τις επικίνδυνες ζώνες σε ένα νέο μενού της εφαρμογής. Δυστυχώς, όπως εντόπισε ένας χρήστης του Reddit, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η επιλογή ελέγχου ταχύτητας, η οποία είναι διαθέσιμη σε άλλες χώρες.

Μέχρι στιγμής, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και μερικές άλλες χώρες έχουν τη δυνατότητα να αναφέρουν ατυχήματα με τη χρήση των Apple Maps.

Τον Φεβρουάριο, όταν αυτή η δυνατότητα άρχισε να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ:

Η Apple παρέχει στους χρήστες μια χούφτα διαφορετικούς τρόπους για να αναφέρουν αυτούς τους κινδύνους. Πρώτα και κύρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να αναφέρετε κινδύνους λέγοντας απλά, “Hey Siri, αναφέρε ένα ατύχημα”. Μπορείτε επίσης να αναφέρετε κινδύνους, παγίδες ταχύτητας και ατυχήματα χρησιμοποιώντας το interface Apple Maps στο CarPlay.

Από την εφαρμογή Apple Maps στο iPhone, μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγηση και, στη συνέχεια, να σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος για να βρείτε τη νέα επιλογή “Report”. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις νέες δυνατότητες crowdsourcing για την αναφορά κινδύνων.

Δείτε επίσης: Η Apple διορθώνει το ελάττωμα του macOS Monterey

Πώς να αναφέρετε κινδύνους, ελέγχους ταχύτητας, ατυχήματα στα Apple Maps

  • Όταν οδηγείτε ενώ χρησιμοποιείτε την πλοήγηση στα Apple Maps, χρησιμοποιήστε μια εντολή Siri όπως “υπάρχει μια σύγκρουση μπροστά”, “υπάρχει κάτι στο δρόμο” κλπ. Η Siri θα επιβεβαιώσει λέγοντας κάτι σαν “Ok, sending report”
  • Για τους επιβάτες, μπορείτε να αναφέρετε χειροκίνητα περιστατικά

Πατήστε το επάνω βέλος στην κάτω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Report

Στη Γερμανία, μπορείτε να επιλέξετε “Accident” ή “Hazard”

Για ατυχήματα που εμφανίζονται ήδη στα Apple Maps, μπορείτε να τα πατήσετε και να επιλέξετε ανάμεσα στο “Cleared” και “Still Here”

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS