ΑρχικήUpdatesInstagram: Τα links σε Stories είναι διαθέσιμα σε όλα τα accounts

Instagram: Τα links σε Stories είναι διαθέσιμα σε όλα τα accounts

Σήμερα, το Instagram ανακοίνωσε ότι τα links στα Instagram Stories είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους χρήστες, όχι μόνο για όσους έχουν 10.000 followers ή επαληθευμένους λογαριασμούς.

Instagram

Δείτε επίσης: Το Instagram θα επιτρέψει επιτέλους αναρτήσεις από desktop

Όπως εξηγεί το Instagram:

“Όταν παρουσιάσαμε για πρώτη φορά τα Stories links, η δυνατότητα περιοριζόταν σε επαληθευμένους λογαριασμούς ή σε αυτούς με συγκεκριμένο αριθμό ακολούθων. Καταλάβαμε ότι όλη η κοινότητα των χρηστών ήθελε να αποκτήσει την συγκεκριμένη δυνατότητα οπότε από σήμερα με ό,τι κι αν ασχολείστε, μπορείτε να κοινοποίησετε links στα Stories – ανεξάρτητα από το μέγεθος του λογαριασμού σας.”

Δείτε επίσης: Instagram: Λειτουργία θα σας ενημερώνει για τεχνικά ζητήματα στο app

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω παράδειγμα, όλοι οι χρήστες θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο link sticker στα Stories, το οποίο το Instagram εισήγαγε ως την κύρια επιλογή κοινής χρήσης συνδέσμων, αντί για τα links «Swipe up», τον Αύγουστο.

Όλο αυτό, από μόνο του, αποτέλεσε πηγή διαμάχης και κάποια σύγχυση στην περίπτωση των διαφημίσεων στο Instagram, οι οποίες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν swipe-up links. Ωστόσο, η προσθήκη των link stickers, σε αντίθεση με τα swipe-up links, δίνει στους χρήστες περισσότερο δημιουργικό έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης των links στα πλαίσια των Stories τους, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα.

Και τώρα, όλοι θα μπορούν να προσθέτουν τους δικούς τους συνδέσμους, επεκτείνοντας τη δυνητική αξία των Stories στην καθοδήγηση του κοινού.

Δείτε επίσης: Instagram: Χρήστες θα συνυπογράφουν posts και θα μοιράζονται τα likes

Το Instagram σημειώνει επίσης ότι αναπτύσσει νέους τρόπους προσαρμογής του link sticker “έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρο τι θα δει κάποιος όταν πατήσει τον σύνδεσμό σας”. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα στοιχείο προεπισκόπησης link ή κάτι παρόμοιο, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια άλλη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη στη διαδικασία σας.

Ήταν μια προσθήκη που ζητήθηκε πολύ και τώρα μπορείτε να περιμένετε να δείτε πολύ περισσότερα links στα Stories των ατόμων που ακολουθείτε – κάτι που θα μπορούσε να είναι μέχρι και ενοχλητικό και θα μπορούσε να οδηγήσει σε συρροή χρηστών που δημοσιεύουν περισσότερο περιεχόμενο στα Stories.

Πηγή πληροφοριών: socialmediatoday.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS