ΑρχικήinetΤα πτυσσόμενα τηλέφωνα θα λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα τους;

Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα θα λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα τους;

Τα πτυσσόμενα τηλέφωνα έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, με το Samsung Galaxy Z Fold 3 να είναι ένα πραγματικά υπέροχο handset. Αλλά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά ζητήματα: την τιμή και την πτυχή, το τελευταίο από τα οποία μπορεί σύντομα να λυθεί.

πτυσσόμενα τηλέφωνα

Δείτε επίσης: Η Motorola ανακοινώνει τα τηλέφωνα Edge 20, 20 Pro & Edge 20 Lite

Η LG Chem αποκάλυψε ένα υλικό «Real Folding Window», το οποίο έχει σχεδιαστεί για πτυσσόμενες οθόνες. Αυτό θα κάθεται πάνω από τα pixels, με τον ίδιο τρόπο όπως το Ultra-Thin Glass της Samsung (UTG) στα τρέχοντα αναδιπλούμενα.

Αλλά ενώ η λύση της Samsung έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη δύναμη, η LG θα μπορούσε προφανώς να εξαλείψει την πτυχή στην οθόνη όπου διπλώνει.

Αλλά δεν επιβεβαιώνεται ότι η εταιρεία έχει θυσιάσει τη διάρκεια για να το πετύχει, καθώς ισχυρίζεται ότι μπορεί να μην υπάρχει καν ανάγκη για τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο (PET) στην κορυφή – αυτό είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε άλλα πτυσσόμενα για την προστασία της οθόνης.

Δείτε επίσης: Google Pixel τηλέφωνα σταματούν τη φόρτιση στο 80% για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Έτσι ακούγεται ότι το πραγματικό πτυσσόμενο παράθυρο της LG Chem είναι το καλύτερο της αγοράς, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι είναι τόσο σκληρό όσο το γυαλί αλλά τόσο ευέλικτο όσο το πλαστικό. Και αν αυτό το υλικό μπορεί πραγματικά να εξαλείψει τις πτυχώσεις στο κέντρο των πτυσσόμενων οθονών, τότε θα πρέπει να είναι ένα τεράστιο βήμα από αυτό που βλέπουμε τώρα.

Η πτυχή στα πτυσσόμενα τηλέφωνα είναι κάτι που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αγνοηθεί ή ακόμη και να ξεχαστεί, ξεθωριάζει στο παρασκήνιο του μυαλού σας, όπως κάνουν οι κάμερες με τρύπες μετά τη χρήση ενός τηλεφώνου. Στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο αισθητή από μια κάμερα με διάτρηση.

Έτσι, ενώ είναι κάτι με το οποίο μπορούν να ζήσουν οι περισσότεροι, η αποφυγή της θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά στην ελκυστικότητα της οθόνης και να αφαιρέσει μια πιθανή πηγή απόσπασης της προσοχής.

Μετά από αυτό, είναι πραγματικά μόνο η τιμή που πρέπει να αντιμετωπιστεί, και η Samsung φαίνεται ήδη να εργάζεται σε αυτό, με τις τιμές να πέφτουν σταδιακά.

Δείτε επίσης: Πολιτικοί: AI μετρά πόση ώρα αφιερώνουν στα τηλέφωνα τους στα debates

Φυσικά, μένει να δούμε πόσο σύντομα θα δούμε την τεχνολογία της LG σε ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, ειδικά καθώς η Samsung – ο μεγαλύτερος παίκτης της αγοράς – μπορεί να είναι απρόθυμη να αλλάξει την δική της τεχνολογία οθόνης, αλλά ελπίζουμε ότι αυτή η αναβάθμιση θα συμβεί σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS