ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Public beta program για το desktop app

WhatsApp: Public beta program για το desktop app

Το WhatsApp λανσάρει public beta program για το desktop app του. Οι χρήστες macOS και Windows μπορούν τώρα να εγγραφούν στο πρόγραμμα και να δοκιμάσουν όλες τις νέες δυνατότητες που έρχονται στην εφαρμογή.

WhatsApp desktop beta

Σύμφωνα με το WABetaInfo, αυτό το public beta είναι ένας τρόπος για το WhatsApp να βελτιώσει την υποστήριξη για πολλαπλές συσκευές, αλλά και να πάρει feedback από περισσότερα άτομα.

Δείτε επίσης: Facebook: Θα αναγκαστεί να πουλήσει Instagram και WhatsApp;

Όταν οι χρήστες εγγράφονται στο πρόγραμμα, γίνονται επίσημα beta testers και θα λαμβάνουν όλες τις ενημερώσεις beta αυτόματα. Τώρα, η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η 2.2133.1.

Το WABetaInfo σημειώνει ότι αυτό το build προσφέρει μια νέα εμπειρία κατά την εγγραφή φωνητικών μηνυμάτων. Κατά την εγγραφή ενός φωνητικού μηνύματος, οι χρήστες μπορούν τώρα να διακόπτουν το μήνυμα και να το ακούν πριν το στείλουν. Το site λέει ότι αυτή η δυνατότητα βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και στο WhatsApp για iOS.

Εάν αντιμετωπίσουν κάποιο σφάλμα, οι beta testers μπορούν να το αναφέρουν στο “WhatsApp Desktop Settings”, “Contact Us” και να στείλουν ένα screenshot, ώστε οι προγραμματιστές να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και να το διορθώσουν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Μπορείτε να συμμετέχετε σε ομαδικές κλήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει

Επιπλέον, το WhatsApp ετοιμάζει την κυκλοφορία ενός iPad app. Στόχος είναι το multi-device compatibility, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν και να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp ακόμη και αν δεν έχουν το τηλέφωνό τους.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Δοκιμάζει κρυπτογράφηση end-to-end για cloud chat backups

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του WhatsApp, αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το WhatsApp “χωρίς να χρειάζεται να έχουν το τηλέφωνό τους συνδεδεμένο”:

Multi-device σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν την ίδια λειτουργικότητα που είναι διαθέσιμη στις τρέχουσες public versions του WhatsApp Web, Desktop και Portal, χωρίς να χρειάζεται να έχουν το τηλέφωνό τους συνδεδεμένο. Η δυνατότητα multi-device κάνει την εμπειρία αμέσως καλύτερη για άτομα που χρησιμοποιούν Desktop/Web και Portal. Και επίσης θα καταστήσει δυνατή την προσθήκη υποστήριξης για περισσότερα είδη συσκευών με την πάροδο του χρόνου“.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS