ΑρχικήinetWindows 11: Έχετε 10 μέρες για να γυρίσετε στα Windows 10 εάν...

Windows 11: Έχετε 10 μέρες για να γυρίσετε στα Windows 10 εάν θέλετε

Εάν τα Windows 11 δεν αποδειχτούν αυτό ακριβώς που περιμένατε, η Microsoft θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στα Windows 10. Προσοχή, θα έχετε ένα μάλλον μόνο δέκα μέρες εάν θέλετε να το κάνετε.

Windows 11

Δείτε επίσης: Windows 11: Θα εμφανίζουν μια εκτίμηση χρόνου για το install ενός update

Η προεπισκόπηση της Microsoft για Windows 11 είναι ήδη διαθέσιμη για τους Insiders. Η τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει με νέα συστήματα αργότερα φέτος, όταν θα είναι διαθέσιμη ως δωρεάν αναβάθμιση για τους υπάρχοντες κατόχους υπολογιστών, αν και οι αυτόματες ενημερώσεις δεν θα προωθηθούν μέχρι το 2022.

Αυτός είναι σίγουρα αρκετός χρόνος για να δείτε πώς θα αποδειχθεί το νέο λειτουργικό σύστημα, αλλά μπορεί να υπάρχουν πράγματα που θα μπορείτε να εκτιμήσετε μόνο όταν το ελέγξετε μόνοι σας. Στο παρελθόν, μόλις αναβαθμίζατε σε μια νεότερη έκδοση των Windows, κολλούσατε εκεί, αλλά σύμφωνα με τις Συχνές Ερωτήσεις των Windows 11 που η Microsoft έχει παράσχει στους κατασκευαστές, λένε ότι θα είναι δυνατή η επαναφορά στα Windows 10.

Δείτε επίσης: Windows 11 Dark Mode: Δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε από τις Ρυθμίσεις

Για την ακρίβεια το έγγραφο αναφέρει:

Αφού εγκαταστήσετε την αναβάθμιση των Windows 11, υπάρχει περίοδος 10 ημερών όπου μπορείτε να επιστρέψετε στα Windows 10 διατηρώντας ταυτόχρονα αρχεία και δεδομένα που έχετε μαζί σας. Μετά τις 10 ημέρες θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να κάνετε μια «καθαρή εγκατάσταση» για να επιστρέψετε στα Windows 10.

Αν η κεντρική γραμμή εργασιών σας φανεί αφόρητη, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα. Το μενού Update & Security στα Windows Settings σάς επιτρέπει να επαναφέρετε το σύστημά σας στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10, με όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα που είχατε.

Δείτε επίσης: Windows 11: Πώς να μετακινήσετε τα εικονίδια του Taskbar στα αριστερά

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι τα Windows 10 θα υποστηρίζονται με ενημερώσεις έως τον Οκτώβριο του 2025, και πιθανώς πέραν αυτού, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει η χρήση των Windows 11.

Πηγή πληροφοριών: techspot.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS