ΑρχικήinetDiscord: Οι χρήστες θα πωλούν εισιτήρια για εικονικές εκδηλώσεις

Discord: Οι χρήστες θα πωλούν εισιτήρια για εικονικές εκδηλώσεις

Το Discord Inc., ένα κοινωνικό δίκτυο που προτιμάται από gamers, δοκιμάζει ένα πρόγραμμα για να επιτρέψει στους χρήστες να πωλούν εισιτήρια σε εικονικές εκδηλώσεις, μια κίνηση που θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα ροή εσόδων για την εταιρεία που έχει δει αύξηση των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Discord

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord για να δείτε ταινίες με φίλους;

Η εταιρεία έχει ανοίξει την υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων σε μια μικρή ομάδα μόνο για προσκλήσεις και εξακολουθεί να καθορίζει εάν θα λάβει μερίδιο.

Η κίνηση για να κερδίσει έσοδα από το τεράστιο κοινό της έρχεται μετά την απόρριψη της προσφοράς εξαγοράς από τη Microsoft Corp. στο Disc Francisco με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ανέφερε το Bloomberg τον Απρίλιο. “Έχουμε πολλές προσφορές”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Discord, Jason Citron, σε συνέντευξή του, αρνούμενος να αναφερθεί σε κάτι συγκεκριμένο.

Δείτε επίσης: Microsoft: Έτοιμη να αγοράσει το Discord σε τιμή που ξεπερνά τα $10 δισ.!

Το Discord είδε τη βάση των χρηστών του να διπλασιάζεται το 2020 καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονταν συνεχώς στο σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας στράφηκαν στην πλατφόρμα για ομάδες μελέτης, μαθήματα χορού και άλλους τρόπους για να συνδεθούν ουσιαστικά. Η εφαρμογή, η οποία επικεντρώθηκε αρχικά στο να επιτρέπει στους video gamers να συνομιλούν μεταξύ τους ενώ παίζουν, έχει περισσότερους από 150 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα και είχε έσοδα άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, δήλωσε η εταιρεία.

Το Discord προσφέρει την υπηρεσία της δωρεάν, αλλά κερδίζει χρήματα από τις επιλογές αναβάθμισης Nitro. Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν περίπου 10 $ το μήνα ή 100 $ ετησίως για προνόμια όπως καλύτερα emoji, κινούμενα avatars, βίντεο υψηλότερης ανάλυσης και screen sharing. Το σχέδιο του Discord να επιτρέψει στους hosts εικονικών εκδηλώσεων να χρεώνουν αμοιβές είναι παρόμοια κίνηση με αυτή της Twitter Inc., η οποία νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοίνωσε μια επιλογή έκδοσης εισιτηρίων για τη νέα λειτουργία Spaces. Και οι δύο εταιρείες ακολουθούν το Clubhouse, την εφαρμογή που έγινε πολιτιστικό φαινόμενο στη Silicon Valley κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πρόσθεσε μια λειτουργία πληρωμών τον περασμένο μήνα.

Δείτε επίσης: Το Discord πρόκειται να αποκλείσει διακομιστές NSFW σε iOS

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, το Discord κυκλοφόρησε μια λειτουργία που ονομάζεται stage channels που επιτρέπει στους χρήστες να φιλοξενούν εκδηλώσεις για το κοινό. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, το Discord διευκολύνει τους ανθρώπους να βρουν ηχητικές εκδηλώσεις στην πλατφόρμα της. Ο Citron είπε ότι δεν ανησυχεί για τους χρήστες που εγκαταλείπουν την πλατφόρμα αφού εμβολιαστούν και πάρουν ξανά την ζωή τους πίσω.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS