ΑρχικήUpdatesΤο app Google Messages θα αποκτήσει μια προβολή split-screen για tablet

Το app Google Messages θα αποκτήσει μια προβολή split-screen για tablet

Η εφαρμογή Google Messages κερδίζει την προσοχή των χρηστών εξαιτίας όλων των νέων λειτουργιών που εφαρμόστηκαν στην εφαρμογή τους τελευταίους μήνες. Φέτος, η εφαρμογή έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις με λειτουργίες όπως προτάσεις συμβάντων ημερολογίου, προγραμματισμένα μηνύματα, αυτόματη διαγραφή OTP και ένα ανανεωμένο UI σε τηλέφωνα Samsung. Για να διατηρηθεί η δυναμική, η Google θέλει να προσθέσει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή. Έχουμε εντοπίσει μερικές από αυτές τις επερχόμενες λειτουργίες στην τελευταία ενημέρωση της τελευταίας ενημέρωσης των Google Messages και σήμερα θα αναλύσουμε την προβολή split-screen για μεγαλύτερες οθόνες.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Google Pay στις ΗΠΑ θα στέλνουν χρήματα σε χρήστες σε Ινδία και Σιγκαπούρη

Google Messages

Δείτε επίσης: Google Messages: Αυτόματη διαγραφή των OTP σε ορισμένους χρήστες

Προβολή σε χωριστή οθόνη για tablet

Το Google Messages 8.0.054 μόλις ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο Google Play και ανακαλύψαμε νέα strings που οδηγούν σε ένα νέο split-screen UI για tablet. Τα strings αποκαλύπτουν ότι η εφαρμογή θα λάβει σύντομα μια νέα ρύθμιση που ονομάζεται “List detail view”. Μόλις ενεργοποιηθεί, αυτή η ρύθμιση θα εμφανίσει την “conversation list” σας δίπλα στη συνομιλία. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε αυτήν τη λειτουργία για να δείξουμε πώς θα μοιάζει όταν κυκλοφορήσει.

Δείτε επίσης: Google: Εισάγει end-to-end κρυπτογράφηση για τα Android Messages

Όπως μπορείτε να δείτε στα συνημμένα screenshots, η προβολή List detail χωρίζει την οθόνη στο μισό, με μια λίστα με όλες τις συνομιλίες σας στα αριστερά και την τρέχουσα συνομιλία σας στα δεξιά. Αυτό το νέο UI είναι βελτιστοποιημένο για συσκευές μεγάλης οθόνης, επιτρέποντας στην εφαρμογή να κάνει καλύτερη χρήση του ακινήτου επιπλέον οθόνης.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS