ΑρχικήHow ToΠως να πληρώσετε με PayPal στα Apple App Store και Mac App...

Πως να πληρώσετε με PayPal στα Apple App Store και Mac App Store

Κατά την αγορά εφαρμογών ή περιεχομένου πολυμέσων με το Apple ID, τα περισσότερα άτομα εισάγουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα. Αλλά αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να αγοράσετε εφαρμογές από το Apple App Store ή το Mac App Store, είναι εύκολο να το ρυθμίσετε σε iPhone, iPad ή Mac. Δείτε πώς.

paypal

Πώς να προσθέσετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής στο App Store σε iPhone και iPad

Πριν ξεκινήσουμε, θα υποθέσουμε ότι έχετε ήδη ένα Apple ID που χρησιμοποιείτε για την αγορά εφαρμογών. Εάν όχι, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα. Τα Apple ID είναι λογαριασμοί που βασίζονται στο cloud και ισχύουν για υπηρεσίες Apple σε όλες τις συσκευές της Apple.

Σε iPhone ή iPad, είναι εύκολο να προσθέσετε το ΡayPal ως μέθοδο πληρωμής Apple ID από την εφαρμογή Settings. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το προσθέσετε χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας, ο τρόπος πληρωμής θα ισχύει για το Apple ID σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του Mac. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε.

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings” στο iPhone ή το iPad σας.

Στην κορυφή των Settings, πατήστε το όνομα του Apple ID λογαριασμού σας.

Στις ρυθμίσεις του Apple ID, πατήστε “Payment & Shipping”.

Στις ρυθμίσεις “Payment & Shipping”, πατήστε “Add Payment Method”.

paypal

Στη λίστα των επιλογών, πατήστε “PayPal” και, στη συνέχεια, πατήστε “Log In to PayPal.”

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στο PayPal χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο PayΡal. Έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό PayΡal κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος. Μόλις συνδεθείτε, ελέγξτε τις επιλογές πληρωμής του PayΡal και κάντε κλικ στην επιλογή “Agree & Continue”.

paypal

Μετά από αυτό, το PayPal θα προστεθεί στη λίστα τρόπων πληρωμής σας στο Apple ID σας. Από προεπιλογή, η Apple θα τη χρησιμοποιήσει για να χρεώσει τον λογαριασμό σας όταν αγοράζετε εφαρμογές από το App Store.

Πώς να προσθέσετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής App Store σε Mac

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής για το Apple ID σας χρησιμοποιώντας το Mac σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν μοιράζεστε ένα Apple ID μεταξύ όλων των συσκευών σας και έχετε ήδη προσθέσει το PayPal ως τρόπο πληρωμής χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας, δεν χρειάζεται να το κάνετε ξανά με το Mac. Η επιλογή του PayPal θα ρυθμιστεί ήδη.

Ο ευκολότερος τρόπος για να συσχετίσετε το PayPal με το Apple ID σας σε Mac είναι χρησιμοποιώντας το Mac App Store, το οποίο μπορείτε να βρείτε γρήγορα ανοίγοντας το Spotlight κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στη γραμμή μενού και πληκτρολογώντας “App Store”.

paypal

Αρχικά, ανοίξτε το “App Store” στο Mac σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο όνομα του Apple ID σας στη γωνία.

Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή “View Information”.

paypal

Στο “Account Information”, αναζητήστε την ενότητα “Apple ID Summary”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Manage Payments”.

paypal

Στην οθόνη “Manage Payments”, κάντε κλικ στην επιλογή “Add Payment”.

Όταν εμφανιστεί η οθόνη “Add Payment”, επιλέξτε το λογότυπο “PayPal” από τη λίστα των μεθόδων πληρωμής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Log In to PayPal.”

Ακολουθήστε τη διαδικασία σύνδεσης του PayPal και αποδεχτείτε τους όρους. Όταν τελειώσετε, το PayPal θα έχει προστεθεί ως επιλογή πληρωμής στον Apple λογαριασμό σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS