ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft περιορίζει τη διαθεσιμότητα των Windows 10 20H2

Η Microsoft περιορίζει τη διαθεσιμότητα των Windows 10 20H2

Η Microsoft αυτή τη στιγμή περιορίζει τη διαθεσιμότητα των Windows 10 20H2 για να παρέχει σε όλους τους χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη λήψη και την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος.

Windows 10 20H2

Μετά την κυκλοφορία των Windows 10 20H2 (γνωστή και ως ενημέρωση Οκτωβρίου 2020), άρχισε αμέσως να κυκλοφορεί σε χρήστες που έλεγχαν χειροκίνητα για ενημερώσεις μέσω του Windows Update (αναζητούντες) σε συσκευές με Windows 10 1903 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Σύμφωνα με τη σελίδα υποστήριξης της ενημέρωσης δυνατοτήτων 20H2 της Microsoft, οι πελάτες πρέπει να έχουν εγκαταστήσει το Windows 10 2004 Servicing Stack Update και KB4579311 ή νεότερη έκδοση πριν από την αναβάθμιση.

Ενώ η επιβράδυνση της ενημέρωσης ισχύει μόνο για τους κλασσικούς χρήστες και όχι για άτομα που την αναζητούν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι αιτούντες που δεν είναι σε θέση να ενημερώσουν στα Windows 10 20H2 έχουν ασύμβατο hardware, καθώς, αυτή τη φορά, τα συστήματα τους περιλαμβάνονται επίσης στη διαδικασία περιορισμού.

Η συνεχιζόμενη διαδικασία περιορισμού είναι μέρος μιας προσπάθειας που θα τελειώσει όταν η Microsoft είναι πεπεισμένη ότι οι υπόλοιποι χρήστες που έχουν απομείνει για αναβάθμιση δεν επηρεάζονται από τις υπόλοιπες δυνατότητες συμβατότητας και ότι οι download servers μπορούν να αντέξουν τον αριθμό των αιτημάτων ενημέρωσης.

Η Microsoft αναφέρει ότι «θα αυξήσει με αργούς ρυθμούς τη διαθεσιμότητα τις επόμενες εβδομάδες για να εξασφαλίσει μια αξιόπιστη εμπειρία λήψης», σύμφωνα με το Windows 10 Health Dashboard. “Ως αποτέλεσμα, η ενημέρωση ενδέχεται να μην σας προσφερθεί αμέσως.”

Αυτό καθιστά την κυκλοφορία σταδιακή και αργή, με ορισμένους χρήστες να περιμένουν να το εγκαταστήσουν μέσω του Windows Update, παρόλο που οι συσκευές τους δεν αποκλείονται από καμία από τις δεσμεύσεις ασφαλείας που έχει ήδη ενεργοποιήσει η Microsoft από την κυκλοφορία του 20H2.

Παρόλο που η Microsoft δεν συνιστά την παράκαμψη των παρακρατήσεων ασφαλείας, μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το Media Creation Tool ή με τη βοήθεια ενός νέου group policy των Windows 10 που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τα update blocks.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ενημέρωσης ή αυτήν την καθοδήγηση για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα ενημέρωσης των Windows 10.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft επέλυσε ένα επίσης γνωστό πρόβλημα που εμπόδισε την αναβάθμιση ορισμένων συσκευών Windows 10 1903 και 1909 σε νεότερες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των 2004 και 20H2.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS