Αρχικήinet.NET Framework 4.8 online και offline installers

.NET Framework 4.8 online και offline installers

Η Microsoft κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του Microsoft .NET Framework 4.8. Το νέο πρόγραμμα εγκατάστασης είναι διαθέσιμο για χρήση online αλλά και offline. Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους για την λήψη της εφαρμογής με όποιο από τους δύο τρόπους επιθυμείτε.

Το Microsoft .NET Framework 4.8 είναι μια νέα έκδοση του δημοφιλούς Framework της Microsoft και διαθέτει νέες δυνατότητες, διορθώσεις και βελτιώσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις.NET Framework

[su_note note_color=”#ebebeb” text_color=”#271e45″ radius=”2″]Τι είναι το .Net Framewοrk; Με λίγα λόγια είναι ένα σύνολο από προγράμματα για να μπορείτε να τρέξετε εφαρμογές που έχουν γραφεί σε .NET της Microsoft. [/su_note]

Η Microsoft κυκλοφόρησε το νέο .NET Framework 4.8 για τα λειτουργικά Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1 και Windows 10, αλλά και όλους τους Servers ξεκινώντας από τον Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (υποστηρίζονται και οι Windows Server 2012 R2, 2016 και 2019).

Τα επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 10 έκδοση 1903, ή May 2019 Update που θα κυκλοφορήσει τέλος Μαΐου συμπεριλαμβάνει ήδη την έκδοση 4.8 του .NET Framework.

Η πλήρης λίστα των αλλαγών υπάρχουν στον ιστότοπο Docs της Microsoft.

Στις νέες δυνατότητες του .NΕT Framework 4.8 συμπεριλαμβάνονται βελτιώσεις για οθόνες με high-DPI, βελτιωμένη υποστήριξη για τη διαλειτουργικότητα των Windows Forms σε εφαρμογές WMF high-DPI σε πλατφόρμες που υποστηρίζουν DPI μικτής λειτουργίας αλλά και υποστήριξη για το Per-Monitor V2 DPI Awareness.

Το νέο framework έρχεται με ενημερωμένη την βιβλιοθήκη Zlib που χρησιμοποιείται για συμπίεση δεδομένων, αλλά και μια νέα υπηρεσία ServiceHealthBehaviorWCF που βελτιώνει την υπηρεσία IServiceBehavior.

Το .NΕT Framework όπως προαναφέραμε έρχεται με δύο εγκαταστάτες: Web και Offline. Η διαφορά είναι στο ότι ο Web Installer χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να κατεβάσει τα απαραίτητα αρχεία.

Ο .NΕT Framework 4.8 offline installer είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος αλλά δεν χρειάζεται ενεργή σύνδεση στο Internet.

Κατεβάστε την μορφή εγκατάστασης που σας ενδιαφέρει:

.NET Framework 4.8 Offline installer: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2088631
.NET Framework 4.8 Web Installer: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=2085155

_________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS