ΑρχικήinetGoogle Duo για όλους στο web χωρίς εφαρμογή

Google Duo για όλους στο web χωρίς εφαρμογή

Το Google Duo είναι πλέον διαθέσιμο στον ιστό (web) όπως ακριβώς είναι στα λειτουργικά Android και iOS. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και κλήσεις βίντεο από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή Google Duo.

Δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας, αλλά θα την κάνει πιο εύκολη…

Google Duo

Το Google Duo ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Google I/O του 2016. Κυκλοφόρησε λίγο αργότερα μαζί με την εφαρμογή Google Allo. Να υπενθυμίσουμε ότι η εφαρμογή Allo ήταν για την άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων, ενώ η Duo για κλήσεις φωνής και βιντεοκλήσεις.

Η εφαρμογή Google Duo όμως απέκτησε πρόσφατα και μια ειδική ιστοσελίδα που βρίσκεται στη διεύθυνση duo.google.com.

Για να χρησιμοποιήσετε το Google Duo στον ιστό, πρέπει απλώς να επισκεφτείτε την σελίδα, συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την εφαρμογή, θα δείτε μια λίστα με τις επαφές σας που χρησιμοποιούν ήδη το Duo.

Αν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duo στον ιστό εισάγοντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και επαληθεύοντας ότι είστε εσείς εισάγοντας έναν κωδικό που θα αποσταλεί από την εταιρεία μέσω SMS.

Η εμφάνιση του Google Duo στον ιστό είναι παρόμοια με αυτή της εφαρμογής. Οι κλήσεις φωνής και βίντεο μπορούν να πραγματοποιηθούν από τον Google Chrome, τον Firefox και το Safari της Apple. Η web εφαρμογή δεν φαίνεται να λειτουργεί στον Microsoft Edge, αλλά μάλλον αυτό θα διορθωθεί.

Να προσθέσουμε ότι δεν φαίνεται να είχε νόημα για την Google να κρατήσει το Duo περιορισμένο μόνο σαν κινητή εφαρμογή. Η προσθήκη του Duo στον ιστό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν. Επομένως, αναμένουμε ότι η δημοτικότητα της εφαρμογής θα αυξηθεί. Αν δεν αυξηθεί η Google (όπως έχουμε δει και στο παρελθόν) δεν θα διστάσει να κλείσει το project, όπως ετοιμάζεται να κάνει και με το κοινωνικό δίκτυο Google+ τον Απρίλιο.

Να αναφέρουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε ήδη το Google Allo στον ιστό, αν και η Google έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει να λειτουργεί την υπηρεσία τον Μάρτιο του 2019 και θα προωθήσει την υπηρεσία Messages.

Google είναι αυτή…

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS