ΑρχικήinetNetflix: δοκιμάζει διαφημίσεις μεταξύ των επεισοδίων

Netflix: δοκιμάζει διαφημίσεις μεταξύ των επεισοδίων

Το Netflix φέρεται να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο εισάγει διαφημιστικά βίντεο μεταξύ των επεισοδίων των εκπομπών που παρακολουθείτε. Φυσικά πολλοί από τους οι χρήστες που συμμετείχαν στις δοκιμές της εταιρείας, εξοργίστηκαν.
Σε αντίθεση με ορισμένες υπηρεσίες streaming, όπως το The Roku Channel, το οποίο προσφέρει δωρεάν ταινίες με διαφημίσεις, η Netflix χρεώνει κάθε τι, γιατί κανείς δεν συμπαθεί τις διαφημίσεις να διακόπτουν το πρόγραμμα.Netflix
Σύμφωνα με την TechCrunch, η Netflix δοκιμάζει αυτή τη στιγμή την εμφάνιση διαφημίσεων που θα προβάλουν δικές τους σειρές μεταξύ των επεισοδίων. Οι τυχεροί που πήραν μέρος στο “πείραμα” χωρίς να το θέλουν, αναφέρουν ότι μετά το τέλος ενός επεισοδίου, προβάλλεται ένα βίντεο του Νetflix Original. Όμως η εταιρεία δίνει το δικαίωμα στον χρήση να το παρακάμψει.
Παρόλο που αυτά τα διαφημιστικά μηνύματα βίντεο είναι δυνατό να παρακαμθούν, εξακολουθούν να αποτελούν μια περιττή προσθήκη σε μια υπηρεσία που είναι ήδη επί πληρωμή. Οι εκπομπές χωρίς διακοπές από διαφημίσεις είναι ένας από τους κύριους λόγους για να εγγραφείτε στην υπηρεσία Netflix.
Η Netflix από την άλλη ανακοίνωσε: «Δοκιμάζουμε εάν η εμφάνιση προτάσεων μεταξύ των επεισοδίων βοηθά τα μέλη να ανακαλύψουν ταχύτερα νέες σειρές. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ένα μέλος είναι σε θέση να προχωρήσει στην παράκαμψη του βίντεο ανά πάσα στιγμή, αν δεν ενδιαφέρεται.”
Η Netflix δήλωσε ότι διεξάγει “Εκατοντάδες δοκιμές κάθε χρόνο για να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τι βοηθά τα μέλη της να βρουν πιο εύκολα τι να παρακολουθήσουν.”
Έτσι η εταιρεία πιστεύει ότι τα promos βίντεο θα βοηθήσουν να «βρείτε κάτι που θα αρέσει πιο γρήγορα.”
Οι προθέσεις της Νetflix φυσικά μπορεί να είναι ‘όμως πολύ διαφορετικές, καθώς η εταιρεία ξοδεύει πολλά χρήματα που για την παραγωγή νέων εκπομπών.
Μετά τις καταγγελίες όμως στα κοινωνικά δίκτυα, και από διάφορες δημοσιεύσεις, μάλλον οι δοκιμές θα σταματήσουν. Ωστόσο, η υπηρεσία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να πιέζει τους χρήστες για να προσελκύσει περισσότερους να παρακολουθούν πιο πολλά Netflix Originals.
___________________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS