ΑρχικήReviewsΤο νέο Vivo Z5x θα έχει hole-punch οθόνη και μπαταρία 5,000mAh

Το νέο Vivo Z5x θα έχει hole-punch οθόνη και μπαταρία 5,000mAh

VivoΟι εταιρείες κατασκευής smartphone σκέφτονται συνεχώς πώς θα εξελίξουν και θα διαφοροποιήσουν τα τηλέφωνά τους, κάνοντας αλλαγές στο σχεδιασμό, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και λοιπά. Μια νέα μόδα θέλει τους κατασκευαστές να σχεδιάζουν τα τηλέφωνα με μια οπή στην οθόνη για τη selfie κάμερα. Πρόκειται για τη λεγόμενη hole-punch οθόνη. Μερικές εταιρείες, όπως η Huawei, η Honor και η Samsung, έχουν ήδη εφαρμόσει αυτόν τον σχεδιασμό σε κάποια μοντέλα των smartphones τους. Απ’ ότι φαίνεται, το παράδειγμά τους θα ακολουθήσει και η κινεζική εταιρεία Vivo. Λέγεται ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα το μοντέλο Vivo Z5x, το οποίο θα διαθέτει hole-punch οθόνη, καθώς και μια τεράστια μπαταρία 5.000mAh.

Το νέο τηλέφωνο ανήκει στη σειρά smartphone Vivo Z και θα είναι το πρώτο που διαθέτει το συγκεκριμένο σχεδιασμό αλλά και τόσο μεγάλη μπαταρία. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές του.

Η Vivo κυκλοφόρησε το Z3x στις αρχές του μήνα και τώρα μαθαίνουμε ότι σχεδιάζει ήδη το επόμενο τηλέφωνο της σειράς. Αυτό προκαλεί έκπληξη, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την εμφάνιση νέων smartphones σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αφού όμως, έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του, σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Ακόμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή του.

Όσον αφορά στο Vivo Z3x, τροφοδοτείται από τον Qualcomm Snapdragon 660 SoC, έχει 4GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB. Στο μπροστινό μέρος διαθέτει μια selfie κάμερα 16-megapixel, ενώ στο πίσω έχει διπλή κάμερα (κύριος αισθητήρας 13-megapixel και αισθητήρας βάθους 2 megapixel).

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS