ΑρχικήinetΠως να επιδιορθώσετε το error που εντοπίστηκε στο Outlook

Πως να επιδιορθώσετε το error που εντοπίστηκε στο Outlook

Έχετε συναντήσει ποτέ κανένα σφάλμα στο Outlook; Κανονικά, κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής σας με το Microsoft Outlook, είναι απίθανο ένα error να συμβεί ξαφνικά και το μήνυμα σφάλματος να εμφανιστεί στην οθόνη.

Η Microsoft συνεχώς δουλεύει για τη βελτίωση και την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών, κυκλοφορώντας ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας και διορθώνοντας ενημερώσεις για τα σφάλματα που εντοπίστηκαν ή αναφέρθηκαν από τους χρήστες. Παρόλο που σε ορισμένες περιπτώσεις οι ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από το σφάλμα που παρουσιάστηκε στο Microsoft Outlook.

Πριν συζητήσουμε περισσότερα σχετικά με τις ενημερώσεις συγκεκριμένα, ας περάσουμε πρώτα το σφάλμα.

Όταν προσπαθήσετε να ορίσετε κανόνες και ειδοποιήσεις και κάνετε κλικ στους Rules> και Manage Rules & Alerts, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη, όπως παρακάτω:

Τι προκάλεσε το θέμα;

Με βάση τα data που συγκεντρώθηκαν στην ερεύνα, το συγκεκριμένο error εάν έχετε εγκαταστήσει τα παρακάτω Security Update που κυκλοφόρησαν από την Microsoft:

Outlook 2010: November Security Update

Outlook 2013: November Security Update

Outlook 2016: November Security Update

Συνέπειες λόγω του θέματος

Η Microsoft βρήκε και δήλωσε ότι το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί αν ο χρήστης είχε εγκαταστήσει την παραπάνω αναφερθείσα επαναλαμβανόμενη ενημερωμένη έκδοση. Επομένως, οι ίδιες οι ενημερώσεις ασφαλείας της Microsoft ήταν ο λόγος πίσω από το οποίο δεν καταγράφηκαν σημαντικές επιπτώσεις στα data του mailbox ή άλλα στοιχεία που αποθηκεύτηκαν τοπικά στο σύστημα.

Και λόγω του ζητήματος, κάθε φορά που κάνετε κλικ στους Rules και επιλέξτε Manage Rules & Alerts, αντί να ανοίξετε τον οδηγό κανόνων & ειδοποιήσεων, το Outlook έριξε αυτό το σφάλμα: “Η λειτουργία απέτυχε εξαιτίας ενός μητρώου ή προβλήματος εγκατάστασης. Κάντε επανεκκίνηση του Outlook και προσπαθήστε ξανά.

Outlook

Και αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον σε όλο αυτό το ζήτημα είναι ότι η Microsoft δεν συστήνει στους χρήστες να καταργήσουν μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, υποθέτοντας ότι αυτή η ενέργεια είναι η λύση για το πρόβλημα.

Και σύμφωνα με το διάλογο που ενήργησε η Microsoft, αναφέρθηκε ότι το ζήτημα εμφανίστηκε εξαιτίας δύο διαφορετικών σφαλμάτων που εμπλέκονται στις Ενημερώσεις ασφαλείας του Νοεμβρίου. Παρόλο που η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα Fix Update στις 8 Ιανουαρίου για να αντιμετωπίσει το ζήτημα και σύμφωνα με την ανατροφοδότηση που δόθηκε, αναγνωρίστηκε ότι για τους περισσότερους χρήστες, η έκδοση Fix Update του Ιανουαρίου διαμόρφωσε το πρόβλημα.

Και παρά τη διαθεσιμότητα του Fix Update, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί άλλοι χρήστες το πρόβλημα, και ήταν το δεύτερο σφάλμα που εκτείνεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το ακατάλληλο για τους χρήστες.

Σύμφωνα με τη Microsoft, εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά για να βρουν μια λύση για το δεύτερο σφάλμα, η κατάσταση για την ίδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη αν και, θα ενημερώσουμε αυτήν την ενότητα όποτε βγαίνει η λύση.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα και να απαλλαγείτε από το σφάλμα;

Εκείνοι που έχουν εγκαταστήσει τη συνδρομή του Office 365 – εκδοχή C2R, μπορούν να διορθώσουν το ζήτημα κατεβάζοντας το Monthly Channel Version 1812 (Build 11126.20196). Το ίδιο ζήτημα διορθώθηκε επίσης με το Semi-Annual Channel (στοχευμένη έκδοση) 1808 (Build 10730.20264), Semi-Annual Channel 1808 (Build 10730.20264) και Semi-Annual Channel 1803 (Build 9126.2351).

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS