Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Πως να επιδιορθώσετε το error που εντοπίστηκε στο Outlook

Έχετε συναντήσει ποτέ κανένα σφάλμα στο Outlook; Κανονικά, κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής σας με το Microsoft Outlook, είναι απίθανο ένα error να συμβεί ξαφνικά και το μήνυμα σφάλματος να εμφανιστεί στην οθόνη.

Η Microsoft συνεχώς δουλεύει για τη βελτίωση και την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών, κυκλοφορώντας ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας και διορθώνοντας ενημερώσεις για τα σφάλματα που εντοπίστηκαν ή αναφέρθηκαν από τους χρήστες. Παρόλο που σε ορισμένες περιπτώσεις οι ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από το σφάλμα που παρουσιάστηκε στο Microsoft Outlook.

Πριν συζητήσουμε περισσότερα σχετικά με τις ενημερώσεις συγκεκριμένα, ας περάσουμε πρώτα το σφάλμα.

Όταν προσπαθήσετε να ορίσετε κανόνες και ειδοποιήσεις και κάνετε κλικ στους Rules> και Manage Rules & Alerts, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος στην οθόνη, όπως παρακάτω:

Τι προκάλεσε το θέμα;

Με βάση τα data που συγκεντρώθηκαν στην ερεύνα, το συγκεκριμένο error εάν έχετε εγκαταστήσει τα παρακάτω Security Update που κυκλοφόρησαν από την Microsoft:

Outlook 2010: November Security Update

Outlook 2013: November Security Update

Outlook 2016: November Security Update

Συνέπειες λόγω του θέματος

Η Microsoft βρήκε και δήλωσε ότι το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί αν ο χρήστης είχε εγκαταστήσει την παραπάνω αναφερθείσα επαναλαμβανόμενη ενημερωμένη έκδοση. Επομένως, οι ίδιες οι ενημερώσεις ασφαλείας της Microsoft ήταν ο λόγος πίσω από το οποίο δεν καταγράφηκαν σημαντικές επιπτώσεις στα data του mailbox ή άλλα στοιχεία που αποθηκεύτηκαν τοπικά στο σύστημα.

Και λόγω του ζητήματος, κάθε φορά που κάνετε κλικ στους Rules και επιλέξτε Manage Rules & Alerts, αντί να ανοίξετε τον οδηγό κανόνων & ειδοποιήσεων, το Outlook έριξε αυτό το σφάλμα: «Η λειτουργία απέτυχε εξαιτίας ενός μητρώου ή προβλήματος εγκατάστασης. Κάντε επανεκκίνηση του Outlook και προσπαθήστε ξανά.

Outlook

Και αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον σε όλο αυτό το ζήτημα είναι ότι η Microsoft δεν συστήνει στους χρήστες να καταργήσουν μια ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, υποθέτοντας ότι αυτή η ενέργεια είναι η λύση για το πρόβλημα.

Και σύμφωνα με το διάλογο που ενήργησε η Microsoft, αναφέρθηκε ότι το ζήτημα εμφανίστηκε εξαιτίας δύο διαφορετικών σφαλμάτων που εμπλέκονται στις Ενημερώσεις ασφαλείας του Νοεμβρίου. Παρόλο που η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα Fix Update στις 8 Ιανουαρίου για να αντιμετωπίσει το ζήτημα και σύμφωνα με την ανατροφοδότηση που δόθηκε, αναγνωρίστηκε ότι για τους περισσότερους χρήστες, η έκδοση Fix Update του Ιανουαρίου διαμόρφωσε το πρόβλημα.

Και παρά τη διαθεσιμότητα του Fix Update, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλοί άλλοι χρήστες το πρόβλημα, και ήταν το δεύτερο σφάλμα που εκτείνεται σε μεγάλο χρονικό διάστημα, καθιστώντας το ακατάλληλο για τους χρήστες.

Σύμφωνα με τη Microsoft, εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά για να βρουν μια λύση για το δεύτερο σφάλμα, η κατάσταση για την ίδια βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη αν και, θα ενημερώσουμε αυτήν την ενότητα όποτε βγαίνει η λύση.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα και να απαλλαγείτε από το σφάλμα;

Εκείνοι που έχουν εγκαταστήσει τη συνδρομή του Office 365 – εκδοχή C2R, μπορούν να διορθώσουν το ζήτημα κατεβάζοντας το Monthly Channel Version 1812 (Build 11126.20196). Το ίδιο ζήτημα διορθώθηκε επίσης με το Semi-Annual Channel (στοχευμένη έκδοση) 1808 (Build 10730.20264), Semi-Annual Channel 1808 (Build 10730.20264) και Semi-Annual Channel 1803 (Build 9126.2351).

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *