ΑρχικήinetΗ speed limit λειτουργία του Waze έρχεται και στο Google Maps!

Η speed limit λειτουργία του Waze έρχεται και στο Google Maps!

Το Google Maps και το Waze είναι δύο φαινομενικά παρόμοιες, αλλά πολύ διαφορετικές, υπηρεσίες πλοήγησης που προσφέρονται από τη Google. Επειδή πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για την έλλειψη speed limit alerts στο Google Maps – μια ιδιαιτέρως απαιτούμενη λειτουργία, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο του Waze- τώρα θα προσφέρεται και στο Google Maps.

Τον Ιούλιο του 2017, η speed limit λειτουργία στο Google Maps λειτουργούσε μόνο σε ορισμένα μέρη της Καλιφόρνιας και της Βραζιλίας. Επιτέλους, η Google είναι έτοιμη να το προσφέρει και σε εμάς τους υπόλοιπους.

speed limit

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας από τους λόγους που η εταιρεία επέλεγε να μην προσθέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο Google Maps ήταν για να υπάρχει μια διαφοροποίηση από το Waze το οποίο επικεντρώνεται περισσότερο στους οδηγούς, σε αντίθεση με το Google Maps που επιθυμεί να εξυπηρετεί τους πεζούς.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η ειδοποίηση ορίου ταχύτητας στο Google Maps έχει τεθεί σε λειτουργία για χρήστες στη Νέα Υόρκη, τη Μινεσότα και το Λος Άντζελες. Λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση μεταξύ τους, δεν πρόκειται για μια ενημέρωση βάσει τοποθεσίας, αλλά για ένα server-side switch, το οποίο η Google αποφάσισε να αντιστρέψει (τουλάχιστον στις ΗΠΑ). Φυσικά, στην Ελλάδα δεν έχει φτάσει ακόμα το νέο χαρακτηριστικό οπότε αναμένουμε μέχρι να γίνει διαθέσιμο και σε εμάς. Ελπίζουμε σύντομα…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS