ΑρχικήinetΚάμερα του Google Maps παθαίνει «ατύχημα» εν ώρα υπηρεσίας!

Κάμερα του Google Maps παθαίνει «ατύχημα» εν ώρα υπηρεσίας!

κάμεραΟι συσκευές παρακολούθησης υψηλής τεχνολογίας της υπηρεσίας Google Maps, καταγράφουν εικόνες τοποθεσιών για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό ασφαλών και ομαλών διαδρομών – ωστόσο το δικό τους «ταξίδι» δεν είναι πάντα τόσο απλό όσο φαίνεται. Νέες εικόνες έχουν αποκαλύψει μια ξεκαρδιστική γκάφα που υπέστη μια κάμερα, στο τελευταίο της ταξίδι. Είχε αποσταλεί σε έναν ειδυλλιακό δρόμο στη Βόρεια Καρολίνα, στην Αμερική, για να καταγράψει εικόνες από έναν δεντρόφυτο δρόμο. Ο χαριτωμένος δρόμος, που είναι γεμάτος με μπανγκαλόους από τη μία του πλευρά, φαινόταν αρχικά πολύ όμορφος.

Μια σειρά ανθισμένων δέντρων από την άλλη πλευρά, έκανε τις φωτογραφίες φαινομενικά τέλειες.

Ωστόσο, το «δράμα» ξεκίνησε όταν η κάμερα, αντί να καταγράψει τα δέντρα, πιάστηκε στα μπερδεμένα κλαδιά ενός από αυτά, με αποτέλεσμα ο φακός της να γεμίσει με φτέρες και κλαδιά!

Έτσι οι ακριβείς γεωγραφικές απεικονίσεις του δρόμου δεν αποκτήθηκαν.

Δεν είναι γνωστό αν η συσκευή εντοπισμού υπέστη μόνιμη ζημιά.

Θεωρείται ωστόσο ότι στάλθηκε εκ νέου σε άλλη ημερομηνία, ίσως με μια νέα διαδρομή, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εργασία.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι μόνο οι συσκευές της Google που μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς και το προσωπικό της μπορεί να συναντήσει προβλήματα.

Εικόνες που καταγράφηκαν από την κάμερα δείχνουν έναν από τους οδηγούς της υπηρεσίας Google Map σε σύγχυση, αφού αναγκάστηκε να βγει έξω από το όχημά του, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από ένα γκαράζ, για να καταλάβει πού ακριβώς βρίσκεται.

Ο άνδρας φαίνεται να φοράει ένα κοστούμι και γυαλιά, καθώς σταμάτησε το όχημά του στην μια πλευρά ενός δρόμου στον Καναδά.

Στη φωτογραφία φαίνεται να υπάρχει κι ένα άλλο αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση, αλλά ο οδηγός του δεν προσφέρει βοήθεια στον οδηγό του Street View, που έχει μπερδευτεί και προσπαθεί να εξακριβώσει την τοποθεσία του.

Αντίθετα, οι εικόνες τον δείχνουν να στέκεται μόνος του και να βγάζει το τηλέφωνό του από την τσέπη του, αποδεικνύοντας ότι είναι ακριβώς όπως εμείς οι υπόλοιποι! Μπαίνει στην εφαρμογή του χάρτη για να πάρει σαφέστερη ένδειξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS