ΑρχικήUpdatesΝέο χαρακτηριστικό του Firefox διευκολύνει την εργασία σε πολλαπλές καρτέλες

Νέο χαρακτηριστικό του Firefox διευκολύνει την εργασία σε πολλαπλές καρτέλες

FirefoxΕάν είστε από τους ανθρώπους που ανοίγουν πολλές καρτέλες ταυτόχρονα ενώ εργάζεστε και στη συνέχεια ψάχνετε μέσα στις διαφορετικές ανοιχτές καρτέλες για να βρείτε αυτή που χρειάζεστε, τότε η Mozilla έχει κάνει τα πράγματα ευκολότερα για εσάς.

Η Mozilla θα προσθέσει μια νέα λειτουργία στο Firefox 66 (Via: BleepingComputer) που θα σας επιτρέπει να βρείτε μια συγκεκριμένη καρτέλα από πολλές ανοιχτές, απλά αναζητώντας λέξεις που περιέχονται στον τίτλο της συγκεκριμένης καρτέλας. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη και στο Firefox 64, την τρέχουσα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Firefox, αλλά λειτουργεί ως συντόμευση αναζήτησης και όχι ως πλήρες χαρακτηριστικό.

Αν θέλετε να αναζητήσετε μια καρτέλα από όλες όσες έχετε ανοιχτές, πληκτρολογήστε % ακολουθούμενο από ένα κενό και μία λέξη που εμφανίζεται στον τίτλο της συγκεκριμένης καρτέλας.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να κάνετε αναζήτηση στην ανοιχτή καρτέλα Reddit τότε θα πληκτρολογήσετε “% red” και όλες οι καρτέλες με τη λέξη “red” στον τίτλο τους θα εμφανιστούν για να επιλέξετε ποια θέλετε. Η λειτουργία θα αναζητήσει επίσης τις καρτέλες που ανοίγουν σε διαφορετικό παράθυρο.

Η Mozilla θέλει να κάνει αυτή τη λειτουργία πιο εύκολη για τους χρήστες. Ξεκινώντας από το Firefox 66, θα εμφανίζεται μια επιλογή “Search tab” στη λίστα των ανοιχτών καρτελών, η οποία θα παρουσιάζεται όμως, μόνο όταν έχετε ανοίξει πολλές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε ανοικτή καρτέλα κάνοντας απλώς κλικ στην επιλογή και πληκτρολογώντας τη λέξη-κλειδί στον τίτλο της καρτέλας στη γραμμή διευθύνσεων. Η επιλογή θα εξαλείψει το βήμα της πληκτρολόγησης του συμβόλου %.

Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή “Search tab”, το σύμβολο % θα εισαχθεί αυτόματα και εσείς θα πρέπει απλώς να εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί.

Η επιλογή θα κάνει τη δυνατότητα εύκολα προσβάσιμη, ώστε περισσότεροι χρήστες να μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS