ΑρχικήReviewsXiaomi Mi Play: Χαρακτηριστικά, λεπτομέρειες και τιμή

Xiaomi Mi Play: Χαρακτηριστικά, λεπτομέρειες και τιμή

Το Xiaomi Mi Play κυκλοφόρησε επίσημα στην Κίνα! Το νέο smartphone αποτελεί το πρώτο μοντέλο στην Play σειρά της εταιρείας. Συγκριτικά με τα προηγούμενα τηλέφωνα της Xiaomi, το νέο Mi Play έχει οθόνη waterdrop-style και φινίρισμα διαβάθμισης στο πίσω μέρος. Επιπλέον, υπάρχει οχταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P35 SoC και σύστημα διπλής κάμερας. Προκειμένου να δοθεί στους χρήστες ένας out of the box τρόπος για να σερφάρουν στο διαδίκτυο με το Xiaomi Mi Play, η κινεζική εταιρεία προσφέρει 10 GB δωρεάν δεδομένα ανά μήνα για ένα ολόκληρο έτος!

Xiaomi Mi

Τιμή

Η τιμή του Xiaomi Mi Play στην Κίνα έχει καθοριστεί στα CNY 1.099 για το μοντέλο με χωρητικότητα 4GB RAM/64GB. Το smartphone είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα, dream blue και twilight gold με ένα φινίρισμα κλίσης. Το offline κατάστημα της Xiaomi στην Κίνα ξεκίνησε ήδη τις πωλήσεις από χτες στις 10 το πρωί. Να σημειωθεί πως το handset θα έρθει με πακέτο των 10 GB ανά μήνα για 12 μήνες.

Λεπτομέρειες του mobile

Το διπλής Sim Xiaomi Mi Play τρέχει το Android 8.1 Oreo-based MIUI 10 και περιλαμβάνει μια οθόνη 5.84-inch full, HD+ (1080×2280 pixels) μαζί με ένα 19:9 aspect ratio. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε ο επεξεργαστής είναι οχταπύρηνος, με IMG GE8320 GPU και 4GB των LPDDR4X RAM.

Η Xiaomi δίνει στο νέο μοντέλο, ένα σύστημα διπλής κάμερας που περιέχει αισθητήρα των 12 megapixel, με διάφραγμα f/2.2 και έναν δευτερεύοντα αισθητήρα 2-megapixel. Να σημειωθεί πως το σύστημα διπλής κάμερας συνοδεύεται από ένα LED flash ενώ για τις φωτογραφίες τύπου selfie, το Xiaomi Mi Play έχει αισθητήρα των 8-megapixel.

Όσον αφορά την χωρητικότητα του, είναι δυνατό για τον χρήστη να την επεκτείνει με τη χρήση microSD κάρτας έως και 256GB. Για την συνδεσιμότητά του, το smartphone έχει 4G VoLTe, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v4.2, GPS/A-GPS και USB TYPE-C. Οι αισθητήρες περιλαμβάνουν ένα μετρητή ταχύτητας, γυροσκόπιο και φως περιβάλλοντος. Επίσης, υπάρχει ένας αισθητήρας rear-facing fingerprint. Τέλος, να σημειωθεί πως το Xiaomi Mi Play έρχεται με μπαταρία 3,000mAh και μετράει 147.76×71.89×7.8mm.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS