ΑρχικήsecurityMicrosoft: Σφάλμα σύνδεσης για πολλούς χρήστες του Outlook mail

Microsoft: Σφάλμα σύνδεσης για πολλούς χρήστες του Outlook mail

Το Outlook της Microsoft βίωσε πρόσφατα ορισμένες διακοπές, με ορισμένους χρήστες να μην είναι πλέον σε θέση να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους για αρκετές ώρες.

Ενώ ο κολοσσός δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα πρόβλημα με το Outlook mail, υπάρχουν αναφορές που αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον ορισμένες περιοχές επηρεάστηκαν από το ζήτημα.

Το σφάλμα που έλαβαν οι περισσότεροι χρήστες είναι το εξής (ανεξάρτητα από τον browser που χρησιμοποιούσαν):

«Δεν μπορούμε να σας συνδέσουμε στο Outlook. Αυτό μπορεί να συνέβη επειδή έχετε ένα out of date bookmark. Δοκιμάστε να συνδεθείτε στη διεύθυνση https://outlook.live.com/owa/ και να ενημερώσετε το bookmark σας.»

Outlook

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη, αλλά από ότι φαίνεται, τόσο η έκδοση που βασίζεται στον ιστό της υπηρεσίας όσο και οι εφαρμογές που συνδέονται με αυτήν δεν είχαν πρόσβαση στα εισερχόμενα. Ούτε η εφαρμογή Windows 10 Mail λειτουργούσε.

Το θετικό της υπόθεσης για εσάς που αντιμετωπίσατε το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ότι η υπηρεσία δημιούργησε αντίγραφα ασφαλείας.

Περιττό να πούμε ότι το σφάλμα οφείλεται στη Microsoft, οπότε δεν υπήρχε καμία περαιτέρω ενέργεια που μπορούσατε να κάνετε. Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης δεν είναι απαραίτητη, καθώς δεν υπάρχει ένδειξη πιθανής παραβίασης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS