ΑρχικήReviewsΤο πρώτο αναδιπλούμενο smartphone του κόσμου μόλις κυκλοφόρησε!

Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone του κόσμου μόλις κυκλοφόρησε!

smartphoneΕδώ και αρκετό καιρό ακούμε πολλά για τη κυκλοφορία αναδιπλούμενων smartphone. Μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Samsung, αφήνουν συνεχώς υπονοούμενα ότι σύντομα ένα τέτοιο τηλέφωνο θα είναι πραγματικότητα. Φαίνεται όμως ότι μια εταιρεία κατασκευής οθονών στην Καλιφόρνια, η Rouyu Technologies, ξεπέρασε τους τεχνολογικούς γίγαντες και έφερε πρώτη ένα αναδιπλούμενο smartphone, με την επίσημη ονομασία FlexPai.

Σύμφωνα με ένα tweet από το Ice Universe, το smartphone που παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο, μπορεί να μετατραπεί σε ένα tablet 7,8 ιντσών και 4 ιντσών όταν λυγίσει. Η οθόνη είναι AMOLED και έχει αναλογία διαστάσεων 4:3.

Ρίχνοντας μια ματιά στις τεχνικές προδιαγραφές, το FlexPai τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8150, βασισμένο σε τεχνολογία επεξεργασίας FinFET 7nm με μια νέα πλατφόρμα AI και υποστήριξη 5G. Έρχεται σε τρεις παραλλαγές RAM / ROM: 6GB RAM / 128GB ROM, 8GB RAM / 256GB ROM και 8GB RAM / 512GB ROM.

Στην πρόσοψη της συσκευής υπάρχει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας 16-megapixel και 20-megapixel, η οποία επίσης αναδιπλώνεται ως φωτογραφική μηχανή selfie.

Ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, το FlexPai αναμένεται να φορτίζεται από 0 σε 80 τοις εκατό σε περίπου μία ώρα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης Ro-Charge.

Επιπλέον, το FlexPai εκτελεί το WaterOS της εταιρείας, με βάση το Android Pie.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS