ΑρχικήinetΟ ιστότοπος GitHub «έπεσε» λόγω ζητημάτων αποθήκευσης δεδομένων

Ο ιστότοπος GitHub «έπεσε» λόγω ζητημάτων αποθήκευσης δεδομένων

GitHubΟ ιστότοπος GitHub βγήκε εκτός λειτουργίας πριν από μερικές ώρες και εξακολουθεί να παραμένει ανενεργός, μετά από αποτυχία ενός συστήματος να αποθηκεύσει δεδομένα. Ωστόσο η ιστοσελίδα είναι πολύ κοντά στο να αποκατασταθεί.

Με βάση την τοποθεσία, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με την ταχύτητα, τη χρήση πηγών, σφάλματα σύνδεσης κ.λπ. Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν ακόμη ότι οι δεσμεύσεις των τελευταίων 4-5 ωρών δεν αντικατοπτρίζονται στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις σχετικά με την κατάσταση, που δημοσίευσε η πλατφόρμα, το πρόβλημα ξεκίνησε την Κυριακή γύρω στις 4 μ.μ. ώρα των Δυτικών Ακτών των ΗΠΑ.

Πολλοί χρήστες έλαβαν ένα σφάλμα “What‽” σήμερα το πρωί. Εν τω μεταξύ, οι μηχανικοί της πλατφόρμας προσπαθούν να επιδιορθώσουν το ζήτημα του συστήματος αποθήκευσης δεδομένων που έχει παγώσει τον ιστότοπο.

Πρόσφατα, η ΕΕ ενέκρινε την εξαγορά του GitHub ύψους 7,5 δισ. Δολαρίων από τη Microsoft και όπως αναμενόταν, πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS