ΑρχικήgiveawayAshampoo Video Optimizer Pro: Διαγωνισμός SecΝews.gr

Ashampoo Video Optimizer Pro: Διαγωνισμός SecΝews.gr

Εάν αναζητάτε μια αποτελεσματική λύση για τη βελτίωση της ποιότητας των βίντεό σας, την ενίσχυση της ευκρίνειας και της σταθερότητας της εικόνας, τη βελτιστοποίηση των χρωμάτων και των αντιθέσεων ή την εφαρμογή ειδικών εφέ που θα βοηθήσουν τα βίντεό σας να ξεχωρίσουν, τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το Ashampoo Video Optimizer Pro: Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, απλό στη χρήση του και με γρήγορη πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα που προσφέρει.

Ashampoo Video Optimizer Pro

Ενσωματώνοντας πληθώρα δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών, το Ashampοo Videο Optimizer προσφέρει μεταξύ άλλων:

– Σταθεροποίηση εικόνας υψηλής απόδοσης. Ακόμη και οι χειροκίνητες λήψεις σας μπορούν να γίνουν πιο ομαλές και πιο ρεαλιστικές.
– Μείωση θορύβου και αφαίρεση τρεμοπαίγματος για καθαρά και σταθερά βίντεο.
– Εξαιρετική ευκρίνεια και χρώματα για μια εντελώς νέα οπτική εμπειρία.
– Ειδικά εφέ για εκπληκτικά αποτελέσματα slow motion και time lapse.
– Τέλειες ρυθμίσεις έκθεσης και αντίθεσης ακόμα και για άσκοπες λήψεις. Η λειτουργία εξισορρόπησης λευκού καθώς και οι ρυθμίσεις φωτεινότητας, κορεσμού, σκιάς και φωτός προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στις λήψεις σας.
– Δυνατότητα περιστροφής και επεξεργασίας βίντεο με απίστευτη ευκολία μέσω του ενσωματωμένου επεξεργαστή.
– Εξοικονόμηση χρόνου μέσω της δυνατότητας μαζικής επεξεργασίας βίντεο.
– Προσθήκη μεταδεδομένων στα βίντεό σας με ένα μόνο κλικ.
– Υποστήριξη για όλους τους κοινούς κωδικοποιητές και τις αναλύσεις (συμπεριλαμβανομένων των HD, 2K, 2.7K, 4K).

Με το Ashampοo Videο Optimizer Pro μπορείτε να κάνετε τα κλιπ σας να φαίνονται πιο ζωντανά, ρεαλιστικά και γοητευτικά. Δείτε απίστευτα αποτελέσματα ακόμα και από βίντεο τραβηγμένα σε κινητά τηλέφωνα ή κάμερες δράσεις!

[su_box title=”Διαγωνισμός – Διαδικασία Συμμετοχής” box_color=”#15fc40″ title_color=”#103a13″ radius=”0″]To SecNews.gr διαθέτει για εσάς 5 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Video Optimizer Pro. Οι αναγνώστες που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση προκειμένου να διεκδικήσουν από μία άδεια χρήσης του προγράμματος για να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατόπιν κλήρωσης, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, και θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν και στο παρόν post. Καλή επιτυχία σε όλους![/su_box]

Ενημέρωση 21/10/2018: Tα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού έχουν ανακοινωθεί στο ακόλουθο post: https://www.secnews.gr/169528/ashampoo-video-optimizer-nikites

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS